15 / 05 / 2024

ığdır valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Hamdi Görkem Gençtürk

ığdır valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Hamdi Görkem Gençtürk

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk kimdir? Hamdi Görkem Gençtürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Görkem Gençtürk, ne zamandan beri Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO Genel Müdürü oldu! 

Kuzugrup GYO'nun Genel Müdürü değişti. Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu. 

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Hangi giderler kira gelirinden düşürülebilir?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Karabıyık bugünkü yazısında okul faturalarının kira gelirinde düşürülüp düşürülmeyeceği sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Karabıyık'ın o yazısı...

İspanya'da kira fiyatlarının düşürülmesi için yasal düzenleme talebi!

Katalonya'da 12'nci gününü dolduran gösterilerde, kira fiyatlarının düşürülmesi öngören yeni bir yasal düzenleme yapılması talep edildi.

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Burdur Valiliği: Salda Gölü'nde sorumlu firmayla ilgili idari ve adli süreç başlatılmıştır!

Burdur Valiliği yaptığı açıklamada Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi yapan sorumlu firma hakkında izinsiz ve usulsüz çalışma yaptığı gerekçesiyle idari ve adli süreç başlatıldığını açıkladı.

İstanbul Valiliği'nden Kanal İstanbul itirazları hakkında açıklama!

Kanal İstanbul projesini ÇED raporuna olumlu kararı verilmesinin ardından, vatandaşlar il müdürlüklerinde karara itiraz etmek için dilekçe yazmıştı. Dilekçeleri inceleyen İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, itiraz konularının ÇED raporunda değerlendirdiğini belirtti...

İstanbul Valiliği'nden Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü “Kanal İstanbul ÇED raporuna yapılan itiraz başvuruları” hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada itiraz dilekçelerinin benzer içerikte olduğu ve nihai ÇED raporu kapsamında değerlendirildiği belirtildi.

Ağrı Valiliği'nden 9.6 milyon TL'ye satılık 7 apartman!

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 7 adet apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 670 bin 611 TL olarak belirlendi.

ığdır valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Hamdi Görkem Gençtürk Haberi

ığdır valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Hamdi Görkem Gençtürk

Hamdi Görkem Gençtürk kimdir?

Hamdi Görkem Gençtürk, 18.11.1977 doğumlu. Hamdi Görkem Gençtürk ilkokul, orta okul ve lise öğrenimini Kayseri’ de, Yüksek Öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 2000 yılında bitirerek tamamladı.

Çalışma hayatı kronolojisi;

-      2002 – 2007 yılları arasında özel sektörde Yapı Denetim Kontrol Mühendisi, Statik Proje Mühendisi ve Yönetici olarak çalıştı.

-      2007 yılında Kayseri Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne atandı.

-      2007 – 2011 yılları arasında Kontrol Mühendisi olarak çalıştı.

-      2011 – 2014 yılları arasında Yapım Şube Müdür Vekili olarak çalıştı.

-      12.08.2014 tarih ve 11739 sayılı Olur ile Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili olarak atanmıştır.

Hamdi Görkem GENÇTÜRK evli ve bir çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres: Evrenpaşa Cad.No:224 

Santral :4762276704 

E-Posta : [email protected] 

Telefon :...