06 / 05 / 2024

ihale merkez takibi nedir

ihale merkez takibi nedir

Kent mücadelesinde imar planlarını parsel parsel takip eden Mimarlar Odası Ankara Şubesi , ihale takip merkezi kurarak, kentsel hizmetlerde ki ihale süreçlerini de masaya yatıracak.

Son dakika! Merkez Bankası yılın son faiz kararını açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 42,5 seviyesine yükseltti.

Son dakika! Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Politika faizi yüzde 30'a çıkarıldı!

Piyasalar tarafından merakla beklen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti.

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! İşte Nisan 2022 Merkez Bankası faiz kararı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 14'te sabit bıraktı.

Merkez Bankası faiz indirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 100 baz puan indirerek yüzde 14'e düşürdü.

Merkez Bankası politika faizini yüzde 15'e indirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 100 baz puan indirdi ve yüzde 15'e düşürdü.

Merkez Bankası politika faizini yüzde 16'ya indirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 200 baz puan indirdi ve yüzde 16'ya düşürdü.

Merkez Bankası politika faizini indirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 100 baz puan indirdi ve yüzde 18'e düşürdü.

Merkez Bankası faiz oranlarını sabit tuttu!

Merakla beklenen faiz kararları açıklandı, açıklanan karara göre, Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 19'da sabit tuttu.

Merkez Bankası faizi değiştirmedi!

Merakla beklenen karar açıklandı, açıklanan karara göre, Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 19'da sabit tuttu.

Merkez Bankası politika faizini yüzde 19'da sabit tuttu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 19'da sabit bıraktı.

ihale merkez takibi nedir Haberi

ihale merkez takibi nedir

Kent mücadelesinde imar planlarını parsel parsel takip eden Mimarlar Odası Ankara Şubesi , ihale takip merkezi kurarak,  kentsel hizmetlerde ki  ihale süreçlerini de masaya yatıracak.  Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan " imar planlarındaki rant odaklı emsal değişikliklerini parsel parsel takip ediyoruz ihale takip merkezi ile, kentsel hizmetleri ihale ihale takip edeceğiz."dedi


ADRESE TESLİM İHALELERDEN BAHSEDİLİYOR

Kentsel hizmetler yapılırken kamu kaynaklarının israf edilmemesi gerekiyor diyen Candan "İhale süreçlerini izlemek üzere oluşturduğumuz ihale takip merkezi ile Ankara  ölçekli yapılan ihaleleri takibe alacağız, bu konuda Şubemize üyelerimizden ve halkımızdan çok sayıda şikayet  geliyor.Bu şikayetlerde adrese teslim ihalelerden bahsediliyor.İhale takip merkezi ile ihale ihale kentsel hizmetleri takip edeceğiz.Parsel parsel mücadeleye kardeş geldi, ihale ihale mücadele.İhale takip merkezimiz bayramdan sonra hizmete girecektir.  ...