30 / 07 / 2024

ihaleye çıkacak koylar

ihaleye çıkacak koylar

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Yalçın Bayer bugün köşesinde "adalar halkı ayaklandı" başlıklı yazısına ye verdi. İşte yazının detayları..

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ Karaman projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Karaman projesinde 45 konut ve 22 dükkan yer alıyor.

TOKİ Yozgat projesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. Projede 304 konut yer alıyor.

TOKİ'nin bu ildeki yeni projesi için yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kozaklı projesi yarın ihaleye çıkacak. Projede 168 konut yer alacak.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ bu ildeki yeni projesini 30 Ekim'de ihaleye çıkarıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan 2023 projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. İşte TOKİ'nin Erzincan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aydın projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Karacasu projesi yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

TOKİ 1 ayda 7 bin konut için ihaleye çıkıyor!

Sosyal konut üretimine ara vermeden devam eden TOKİ Türkiye genelinde 22 ilde 6 bin 932 konut inşaatı için ihaleye çıkacak. İhaleler 1 ay içinde düzenlenecek. 

ihaleye çıkacak koylar Haberi

ihaleye çıkacak koylar

ÇANAKKALE’ye bağlı Gökçeda ve Bozcaada adalarında ikişerden dört koyun kiralanması adalıları ayaklandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın resmi ilan yoluyla duyurduğu ihaleler 21 ve 22 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Vilayet ve ilçe olsun, yerel yöneticilerinin bile haberi olmadan yapılan duyurular bir anda tepki uyandırdı. En duyarlı tepki Bozcaada’dan geldi. Adanın güneyine bakan Ayazma’nın yanındaki Sulubahçe ile onun bir ötesindeki Habbele Koyu ile Gökçeada’nın güney kesimindeki Gizli Liman ve Laz Koyu’nun kiralanmasına ilişkin ilanlar 4 Kasım’daki Sabah gazetesinde yer aldı. İlanların hafta sonu öğrenilmesi üzerine Bozcaada’da yerel yönetim başta olmak üzere tüm dernek ve STK’lar ihalenin iptal edilebilmesi için dün ilk toplantıyı gerçekleştirdi. Bozcaada Belediye Başkanı CHP’li Hakan Can Yılmaz’ın çağrısı ile dün STK’lar, dernekler Bozcaada’da toplanarak ihalenin iptali için harekete geçtiklerini bildirdiler....