16 / 05 / 2024

Ihlamur Parkı konut projesi

Ihlamur Parkı konut projesi

Kültür varlığı olarak tescil edilen III. Selim ve II. Mahmut’a ait üç adet nişan taşının ve anıtsal nitelikte ağaçların bulunduğu Ihlamur Parkı’na yapılacak 5 katlı 30 daire projesine tepki çığ gibi.

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Nurol Park konut blokları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Kartal Deluxia Park konut teslimleri!

Deluxia Park Residence projesinde daire ve ofislere yer veriliyor. Fiyatların 355 bin TL'den başladığı projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Vadistanbul Park konut satış fiyatları!

Vadistanbul Park konut satış fiyatları 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park'ta 0,97 faizle 10 yıllık konut kredisi imkanı sağlanıyor...

Güneşli Nurol Park konut fiyatları 2017!

Güneşli Nurol Park konut fiyatları 562 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nurol Park projesinde 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları!

Konut, dükkan ve ofislerin bulunduğu Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Emlak Konut’un Eylül şampiyonu Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, Eylül ayında da satış şampiyonu oldu. 120 adetlik satışa imza atan Park Mavera, Emlak Konut’un Eylül satışlarının yüzde 23’üne tek başına imza atmayı başardı.

Ihlamur Parkı'ndaki tonozlu su deposu tescil edildi!

Ihlamur Parkı'nda tonozlu su deposu 2863 sayılı kanun kapsamında tescil edildi. Böylece yaklaşık bir yıldır Ihlamur Parkı’na inşaat yapılmaması ve tescilli sit alanı olduğu için korunmasını isteyen mahalelilere bir güzel haber daha geldi.

Bağcılar'da lüks konut projesinin parkında zehirli zemin skandalı!

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki lüks bir konut projesinin çocuk parkı inşaatında, çocukların kanser başta olmak üzere birçok hastalığa yakalanmasına neden olan tehlikeli kimyasallardan yapılmış zemin kaplama maddesi ele geçirildi.

Ihlamur Parkı konut projesi Haberi

Ihlamur Parkı konut projesi

Kültür varlığı olarak tescil edilen III. Selim ve II. Mahmut’a ait üç adet nişan taşının ve anıtsal nitelikte ağaçların bulunduğu Ihlamur Parkı’nın bir kısmına yapılmak istenen konut projesine ilişkin tepkiler büyüyor. Ihlamur Parkı Dayanışması, Seba İnşaat A.Ş’nin Ihlamur Parkı’na 5 kat 30 daire projesine ilişkin açıklamalarına tepki göstererek “Giderek tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan kültürel tarihi ve doğal mirasımızı yok etmek yerine değeri ayakta tutmak halk kadar ülkedeki tüm şirketlerin ve Seba inşaatın da görevidir” dedi.


Aktivistler giremedi


11 bin 696 metrekarelik parkın 11 hissedarından biri olan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, tapusu kendilerine ait yaklaşık 12 dönüm arsanın 5 dönümünün yeşil alan, 4 dönümünün dini tesis alanı, yollar çıktıktan sonra kalan 2.5-3 dönümün de imarlı konut alanı olarak...