27 / 04 / 2024

Ihlamur Vadisi ne durumda

Ihlamur Vadisi ne durumda

Yerel seçimler sonrası ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı'yı ziyaret etti. Ak 'Ihlamur Vadisi keçiören'i cazibe merkezi yapacak' dedi.

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisi'ne talep arttı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırım!

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırımla teknolojik çalışmaları geliştirmek amacıyla Türkiye’nin ‘uluslararası kuluçka merkezi' kuruldu. 

Afyonkarahisar'da sit alanına kaçak inşaat yaptılar!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydiler Beldesi'nde yer alan Frig Vadisi'ne bağlı 1. derece sit alanına kaçak inşaat yapan kişi hakkında işlem başlattı...

Kelebekler Vadisi'ne kesin koruma kararı!

Muğla İli, Fethiye İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kelebekler Vadisi Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman?

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat tarafından yükseliyor.

Ihlamur Vadisi ne durumda Haberi

Ihlamur Vadisi ne durumda

Yerel seçimler sonrası ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AKŞAM Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı'yı ziyaret etti. Ziyarette Keçiören'le ilgili projelerinden bahseden Ak, çok yakında Keçiören'in cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Keçiören'in ağırlıklı olarak konutlardan oluşan bir yerleşim yeri olarak göründüğünü ifade eden Ak, bu görüntünün ilçeye 'Otel Kent' görüntüsü yansıttığını belirtti. Ak. "İnsanlar sabah işlerine, gece de evlerine geliyor. Keçiören, insanların geceleri gidip yattıkları bir zaman dilimi gibi duruyor. Biz. özellikle yapmış olduğumuz bazı çalışmalarla. Keçiören'i geceleri de insanların sosyal ve kültürel yaşantısının olabileceği bir alan haline getirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 


GUMUŞDERE ISLAHI TÜRKİYE'DE BİR İLK 


Keçiören'i Başkent'in cazibe merkezi haline getirecek diğer bir çalışmanın da Gümüşdere Ihlamur Vadisi olduğuna işaret eden Ak. "Burası da Keçiören'in...