27 / 04 / 2024

ihlas çin ortaklığı

ihlas çin ortaklığı

İhlas, gelecek dönemin vizyon projesi olarak nitelendirilen Çin’in tarihi İpek Yolu’nu canlandırma girişimine ortak oldu. Çin'in önde gelen firmalarından China Silk Road Group ile stratejik ortaklığa imza atan İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor.

İzale-i şüyu ne demek? Ortaklığın giderilmesi için ne yapılmalı?

İzaile-i şüyu, Türkçe karşılığı ortaklığın giderilmesi olarak ifade edilir. Taşınır veya taşınmaz mallarda ortaklığın sona erdirilmesi izale-i şüyu davası ile hukuken gerçekleşir. Kişisel mülkiyete geçişin sağlanmasına yarayan bu davanın resmen bazı kuralları vardır. 

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

Miras bırakılan gayrimenkul için ortaklığın giderilmesi davası açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras bırakılan gayrimenkullerde ortaklığın giderilmesi davası açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Öztürk ve Mazhar Yalçin ortaklığında kuruldu.

Ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021!

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet veya kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için ortaklığın giderilmesi davası açılabiliyor. Peki ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021...

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ergincan ve Sidar Şin ortaklığında kuruldu.

Csb Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çetin, Cenk Akkurt, Soner Gökşin ortaklığında kuruldu.

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat birleşti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

ihlas çin ortaklığı Haberi

ihlas çin ortaklığı

Son dönemin en önemli girişimlerinden birine imza atan İhlas Gayrimenkul Geliştirme, İhlas – China Silk Road A.Ş. adıyla faaliyet gösterecek ortak girişimle, Türkiye’den projelerine finansman arayan Türk Şirketleri ile Çin şirketlerini buluşturacak ve Türkiye’ye yapılacak büyük proje ve yatırımlar için Çin’den ortaklıklar ve finansman getirecek.

Bu çalışmanın ilk adımı olarak China Silk Road, İhlas ile birlikte BOTAŞ ihalelerine, enerji projelerine, alt yapı işlerine, birlikte teklif sunmak da dahil danışmanlık hizmeti vermek için dünya devi Petro China’yı da aralarına alarak iş birliğini geliştirmek istiyor. İhlas, BOTAŞ gaz depolama ihalelerine Petro China şirketi olan Huan Qiu ile ortaklık yaparak katılacak.


China Silk Road Group Başkanı Yan Li Jin, Başkan Yardımcısı Chen Hong Jian ve  İhlas Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet...