07 / 05 / 2024

İhlas Evim nerede

İhlas Evim nerede

İhlas Evim, 70. mağazasını Denizli’de açtı. İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Raci Arvas, İhlas Evim’in 2015 yılı içinde kurulduğunu ve kısa sürede büyüme gösterdiğini belirtti.

Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek?

İhlas Yapı tarafından 174 bin 441 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor. Peki, Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede? İlk evim arsa hangi illerde?

TOKİ ilk evim arsa yerleri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede?

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları 92 bin 393 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Evim Yüksekdağ Esenyurt nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları'nın alanları 90 metrekareden başlıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası taşıyan proje 363 daire ve 9 dükkandan oluşuyor. Peki Evim Yüksekdağ Esenyurt nerede?

Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları İhlas Yapı imzası taşıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı proje 92 bin 293 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Bizim Evler Güzelce nerede?

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İnşaat alanı 64 bin metrekareden oluşan proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Evim Yüksekdağ nerede?

Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?

11 bin metrekare arsa alanına sahip Evim Yüksekdağ Rezidans'ta dairelerin alanları 90 ile 148 metrekare arasında değişiyor. Peki Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?

İhlas Evim nerede Haberi

İhlas Evim nerede

İhlas Evim, 70. mağazasını Denizli’de açtı. İhlas Evim’in 2015 yılı içinde kurulduğunu ve kısa sürede büyüme gösterdiğini belirten İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Raci Arvas, ‘’1 yıl içinde önemli başarılar elde ettik. 2016 yılı için de yeni hedefler koyduk önümüze. Mağaza sayısını bu yıl içinde 101’e çıkarmayı hedefliyoruz. Ciro olarak da 3 katına çıkmak istiyoruz. Şu anda mağazalarımızda 150’den fazla kişi çalışıyor. Yıl sonuna kadar açacağımız yeni mağazalarla istihdama da katkı sağlamak istiyoruz. Mağazalarımızda mobilyadan beyaz eşyaya birçok ürün uygun fiyatlarla satışta olacak’’ dedi.


Yeni...