28 / 04 / 2024

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük projesi

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük projesi

Anadolu’da inşaat sektörünün lideri konumunda olan İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük’te yapmayı planladıkları bin konutluk projenin ilk etabı olan 146 konutluk projenin temelini düzenlenen törenle attı.

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

Marmara Evleri 4 ödeme planı!

Marmara Evleri 4 ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı proje İhlas Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Huzurlu Marmara Güneşli Evleri fiyatları!

İstanbul Güneşli'de konumlandırılan Huzurlu Marmara Güneşli Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor. Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Güneşli Huzurlu Marmara Evleri fiyat!

Güneşli Huzurlu Marmara Evleri fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 200 TL'den başlıyor. Huzurlu Marmara Evleri 2019 yılında teslim edilecek...

İhlas Marmara Evleri 4 Beylikdüzü iletişim!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaat çalışmaları gelecek Kasım ayında başlayacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

Yakuplu İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde Kasım ayında inşaat çalışmaları başlayacak. Peki İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesi Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde inşaat çalışmaları Kasım'da başlıyor. 36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İhlas Marmara Evleri 4 projesi İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından inşa edilecek.

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası ile Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım ayında başlayacak.

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük projesi Haberi

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük projesi


İhlas Evleri Huzur İnşaat tarafından Aydınlıkevler mahallesinde inşa edilecek olan 3 bloktan oluşan 146 dairelik konutların temel atma törenine, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İhlas Evleri Huzurlu İnşaat AŞ. Genel Müdürü Bayram Bıyıkılı, Anadolu Koordinatörü Osman Ener, İhlas Holding Zonguldak Bölge temsilcisi Yusuf Yıldız, Kastamonu Bölge temsilcisi Ahmet Baysan, İhlas Holding Karabük temsilcisi İrfan Kibar ve daire satın alanlar ile İhlas çalışanları katıldı.


Temel atma töreninde konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Nejdet Aksoy, “Bu bölgeler hizmette geri kalmış bölgeler idi. 2002 yılından buyana bizim bölgelerimizde hangi hizmet eksik kaldı diye sorduğumuzda devlet yatırımında epey düşünecektir. Havamız düzeldi, yollarımız duble oldu. 32 bin öğrenci ile Üniversitemiz bölgeyi farklı kulvarlara taşıyor. Safranbolu’da turizm çok farklı...