04 / 05 / 2024

İhlas Holding fiyat ve miktar hareketleri

İhlas Holding fiyat ve miktar hareketleri

İhlas Holding'in olağan dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri kapsamında kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. 

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizimevler 9 daire fiyatları!

İhlas Holding imzasıyla Avcılar Firüzköy'de hayata geçmesi planlanan Bizimevler 9 Mayıs ayında satışa çıkmaya hazırlanıyor. Peki Bizimevler 9 daire fiyatları ne kadar? İşte Bizimevler 9 fiyat listesi...

Bizimevler Güzelce güncel fiyat listesi 2020!

İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de hayata geçirilen Bizimevler Güzelce projesinde 2+1'ler 666 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,78'e indi!

İhlas Holding'in 7 milyon 500 bin adet pay satışından sonra İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28 Şubat 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,78 oldu...

İhlas Holding'ten rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.

İhlas Holding, İhlaszedelere rağmen binlerce konut inşa etti!

İhlas Finans mağduru olan on binlerce vatandaş  parasını geri alma umuduyla 19 senedir beklerken, İhlas Holding milyarlarca liralık konut inşa etti.

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.

İhlas Holding rüçhan haklarının tamamı kullandı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımında İhlas Holding'in payına düşen rüçhan haklarının tamamı kullanıldı.

İhlas Holding'ten sermaye artırımı açıklaması!

İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımına, sermaye oranında katılmaya karar verdi.

İhlas Holding'in olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

İhlas Holding'in olağan dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri kapsamında kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. 

İhlas Holding'ten Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma!

İhlas Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platfformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, İhlas Holding Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma sağladı. 

İhlas Holding fiyat ve miktar hareketleri Haberi

İhlas Holding fiyat ve miktar hareketleri

İhlas Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı.


İhlas Holding'in şirket  payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine göre şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulummuyor. 

İhlas Holding'in KAP açıklaması:
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 17.11.2017 tarih ve BİAŞ-4-10442 sayılı yazısına istinaden, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-15.1) Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine göre Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla...