07 / 05 / 2024

ihlas kolej

ihlas kolej

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İhlas Koleji'ni ziyaret ederek 4. sınıfların "Yerel Yönetimler" dersinde öğretmenlik yaptı.

Koronavirüs salgınında 936 kolej kapandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, en çok özel eğitim sektörünü etkiledi. Pandemi boyunca Türkiye genelinde  936 kolej kapatıldı. 

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

300 OSB'de 300 teknik kolej kurulacak!

Sanayinin dijital dönüşümü için seferberlik başlatıldı, bu kapsamda 300 OSB’de 300 teknik kolej kurulacak.

302 OSB'nin her birisinde teknik kolej açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: "Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı'yla da mutabakata vardık. Türkiye'de 302 tane organize sanayi var, Allah nasip ederse bu 302 organize sanayinin her birisinde teknik kolej açacağız" dedi.

300 OSB için 300 teknik kolej kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 7. Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılışına katıldı. Özlü yaptığı konuşmada, " Türkiye'de yaklaşık 300 OSB var. Bunlar için 300 teknik kolej kurmayı hedefliyoruz.' dedi.

300 OSB'ye 300 teknik kolej geliyor!

"OSB'ler içinde teknik kolejler kuracak ve yaygınlaştıracağız" diyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Amacımız yaklaşık 300 OSB içinde en az 300 teknik kolej kurmak." şeklinde konuştu.

Bursa'daki yeşil alanlar kolej arsası mı oluyor?

Okurlarımız sürekli soruyorlar. “Gazetede anons yapıp duruyorsun, neresi bu kolej arsası?” diye.Bende kendilerine,” zamanı, vakti saati gelince yayınlayacağız.”Diye cevap veriyorum.Evet, o vakit ve saat geldi. Gün geldi...

İhlas Yapı Bizim Evler 6 ile Ispartakule'deki konut sayısını 5 bin çıkarıyor!

IHLAS Yapı, dokuz ay önce satışa sunduğu 'Bizim Evler 6' konut projesinde kaba inşaatı tamamlandı. Ispartakıüe'de inşa edilen binalar gökkuşağı renkleriyle öne çıkıyor.

1971 yılında Robert Kolej, Boğaziçi Üniversitesi olacakmış!

1971 yılında Robert Kolej'in Boğaziçi Üniversitesi adı ile bir Türk üniversitesi haline getirilmesi kararlaştırılmış. Amerika'da bulunan Robert Kolej'le ilgili vakıf, 150 milyon lira değerindeki kolej sahasını bağışlamayı kabul etmiş.

Bahçeşehir Koleji Doğu ve Güneydoğu’da 6 şehre 9 kolej açtı!

Şanlıurfa ve Diyarbakır başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu’daki 6 vilayete 9 kampus açan Bahçeşehir Koleji, ülkenin en geri kalmış bölgesine, 95 milyon dolarlık kolej yatırımı yaptı..

İhlas Kristal Şehir teslimleri!

Beylikdüzü 'nde hayata geçirilen İhlas Kristal Şehir teslimleri için 2014 yılının Mart ayı belirlendi...

İhlas Holding'in 2013'ün ilk çeyreğine ait finansal tabloları!

İhlas Holding A.Ş 2013 yılının ilk çeyreğine ait olan finansal tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı...

İhlas Kristal Evleri örnek daire!

İhlas Kristal Evleri örnek daire kapsamında projenin örnek daire fotoğrafları haberimizde yer alıyor

ihlas kolej Haberi

ihlas kolej

Öğrenci ve öğretmenlerin belediyedeki makamında ziyaret etmek istedikleri  başkanı, yardımcısıyla birlikte karşılarında gören

öğrenciler ve öğretmenler çok sevindiler.

İhlas Koleji'nin 4. sınıf öğrencileriyle  sınıfta buluşan başkan Develioğlu, belediyelerin çalışma sistemi hakkında bilgiler verdi.

İnsanların sorunları ne olursa olsun ilk akıllarına belediyenin geldiğini söyleyen Develioğlu, "Düşünün belediye kanunundaki

sorumluluklarımızı yerine getirmekle mükellefiz, buna rağmen çok yaramazlık yapan çocuğunu şikâyet etmek için dahi belediyemize gelenler var."dedi.

Öğrencilerin soru yağmuruna tuttukları Develioğlu'na kendi özel yaşantısının yanı sıra belediyenin çalışma şekilleri, belediye meclisi, yerel yönetimin önemi gibi sorular sordular. Öğrencilerden gelen sorulara içtenlikte cevap veren Develioğlu, yaptıkları çalışmalarla geleceği çocuklar için hazırladıklarını söyledi.

Bahçelievler'de sportif, sosyal ve kültürel anlamda atılımlar yaptıklarını belirten Develioğlu, yeni salonlar, parklar, oyun alanları yaptıklarını, ilçede her türlü kültürel faaliyeti hayata geçirdiklerini vurguladı. "Belediyecilik sadece fen ve imar işleri değildir; sosyal ve kültürel faaliyetler de yapılmalıdır."diyen Develioğlu, tüm...