27 / 04 / 2024

ihlas sakarya Kuzuluk Kaplıca Evleri

ihlas sakarya Kuzuluk Kaplıca Evleri

Sakarya Akyazı'da hayata geçen Kuzuluk Kaplıca Evleri toplam bin 470 daireden meydana geliyor. 2 etaptan oluşan Kaplıca Evleri Türkiye'nin en büyük devremülk kompleksi olarak yükseliyor.

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Sakarya Kuzuluk'un altyapısına 20 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk’ta devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Akyazı’ya 10 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde içmesuyu hattı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Kuzuluk modern altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Kanalizasyon hattı inşa çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu hattı inşa çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Kuzuluk Kaplıca Evleri devremülk fiyatları!

Sakarya Akyazı'da hayata geçen Kuzuluk Kaplıca Evleri toplam bin 470 daireden meydana geliyor. 2 etaptan oluşan Kaplıca Evleri Türkiye'nin en büyük devremülk kompleksi olarak yükseliyor.

İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde günlük 110 TL'ye devremülk!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayata geçen İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde devremülk fiyatları günlük 110 TL ile 130 TL arasında değişiyor.

Kuzuluk Göl Park çevresi şekillenmeye başladı!

Yeni yapılanma sonrasında 3 farklı teknik ekiple ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam Sakarya Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk Göl Park etrafını şekillendirmeye başladı.

Kuzuluk İçmesuyu Projesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi için yeni bir müjde veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Ballıkaya Barajı ile entegre olacak Kuzuluk İçmesuyu Projesi’nin ihalesine 4 Eylül Cuma günü çıkıyoruz.

Kuzuluk Göl Park’ta çalışmalar sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi, Kuzuluk Mahallesi’nde bulunan ’Göl Park’ için çalışmaları hızlandırdı. Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Sakarya Kuzuluk İçmesuyu Hattı için ihaleye çıkılıyor!

52 kilometrelik kanalizasyon hattının 28 kilometresinin tamamlandığını belirten SASKİ Genel Müdürü Keleş, bölge için yeni bir müjde verdi. Rüstem Keleş, “Kuzuluk Mahallemiz için 8 kilometrelik içmesuyu projemizi hayata geçiriyoruz. Hayırlı olsun” dedi

Kuzuluk'a 52 kilometrelik kanalizasyon yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ihlas sakarya Kuzuluk Kaplıca Evleri Haberi

ihlas sakarya Kuzuluk Kaplıca Evleri

Sakarya'nın Akyazı İlçesi Kuzuluk bölgesinde hayata geçen Kuzuluk Kaplıca Evleri 2 etap halinde yükseliyor. Kaplıca Evleri'nde yer alan daireler  58 ile 71 metrekare şeklinde tasarlandı.


200 dönüm arazi üzerinde 27 blok halinde inşa edilen İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri 3 katlı binalardan oluşuyor. 


Kuzuluk Kaplıca Evleri devremülk fiyatları!

Kuzuluk Kaplıca Evleri devremülk fiyatları küçük dairelerde günlük 110 TL ile büyük dairelerde ise 130 TL arasında değişiyor.


Türkiye'nin en büyük devremülk kompleksi olan Sakarya Kuzuluk Evleri'nin ilk etabı 20 blok, 1120 daireden meydana geliyor. 2. etabı ise 7 blok 350 daire olarak tasarlandı.


Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde, dayalı döşeli toplam daireleriyle doğayla iç içe yaşam imkanı sağlıyor. Kaplıca Evleri'nde futbol sahası, alışveriş merkezleri, toplantı salonu, çocuk oyun alanları bulunuyor.


İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri iletişim:

Tel: 0264 421 00 20

Web:...