04 / 05 / 2024

ihracaat

ihracaat

Domates fiyatlarının yüksek olmasından vatandaşlar şikayetlerini dile getirdi. Tarla fiyatı ve market fiyatı görenleri şaşkınlığa uğrattı. İşte detaylar!

Domates fiyatlarında indirim sinyali! Domates fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Domates hasadı başlıyor. Çiftçiler bu dönemki domates rekoltesinden umutlu olduklarını söyledi. Peki domates fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

İhracaatçılara yönelik kanun teklifi TBMM'de kabul edildi

TİM ve ihracatçı birliklerine yönelik kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Buna göre; Türkiye’de yapılan fuarların düzenlendiği iç alanlarda yapılan ilan ve reklamlar, ilan ve reklam vergisinden muaf tutulacak.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

ihracaat Haberi

ihracaat

Elazığ’da domates hasadı devam ediyor. Tarladan çıkan domates 2 buçuk liraya komisyonculara, aynı ürünün marketlere ulaşmasında geçen süreçte fiyatlar oynamaya devam ediyor. Tarlada çalışan işçiler de bu durumdan memnun olmadıklarını dile getiriyor.

İşte domatesin tarladan markete ulaşıncaya kadar geçirdiği fiyat farkı…

VATANDAŞLAR FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ!

Elazığ'da merkeze bağlı Alatarla köyünde, 800 dönüm alan üzerinde ekilen domatesin hasadı hala devam ediyor. Üretilen domatesler, başta kurutmalık olarak Avrupa sofralarına yollanırken, toplanan domateslerin bir kısmı da sebze haline satılmaktadır. Tarlada toplanan domateslerin kilogramı sebze haline 2 buçuk liradan satılmadır. Aynı domatesin tarladan çıktıktan sonra marketlerde 13 liraya satıldığı bilgisine ulaşıldı. Üreticiler, denetimlerin eksik olmasından dolayı ile fiyat farkının bu kadar açıldığını söyleyerek vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için denetimlerin sıklaştırılmasını yetkililerden talep etti.

“TAŞTAN DAHA ZOR”

800 dönümde domates...