15 / 05 / 2024

ihracatçıya yeşil pasaport 2019

ihracatçıya yeşil pasaport 2019

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

CarrefourSA Kart’a özel dev indirimler! Tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da büyük indirim kampanyasının sonuna gelindi. Carrefour’da 15 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü!

Migros’ta 16 Ağustos’a kadar çılgın indirimler devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Costın Vırgıl Rusu tarafından kuruldu.

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Elektrikli araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan uygun koşullarla Yeşil Taşıt Kredisi

Ziraat Bankası, ‘Yeşil Taşıt Kredisi’ ile elektrikli ya da hibrit araç almak isteyen müşterilerine yeni bir hizmet sunuyor. Peki bu krediden kimler nasıl faydalanacak?

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da Maarif Jafarov tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek.

ihracatçıya yeşil pasaport 2019 Haberi

ihracatçıya yeşil pasaport 2019

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, ihracatçıların yeşil pasaport alabilmeleri için gereken 1 milyon dolarlık ihracat yapma şartının 500 milyona düşürülmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi." dedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TİM’den yapılan açıklamada, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan İhracatçılara Hususi Damgalı Pasaport Verilmesine İlişkin Esaslar Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar’da yapılan değişiklikle, son üç takvim yılı itibarıyla yıllık ortalama ihracatı 500 bin ila 1 milyon dolar olan mal ihracatçısı firmaların temsilcilerine de yeşil pasaport hakkı tanındığı hatırlatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TİM Başkanı İsmail Gülle, bugüne kadar 11 bin 952 ihracatçının yeşil pasaport aldığını belirterek, limitin 500 bin dolara inmesiyle...