18 / 05 / 2024

İhsan Akca

İhsan Akca

Kral Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta, Alican Terziler, Recep Demirel, İhsan Akca ortaklığında kuruldu.

Serdar Akca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Akca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akca ve Zeynep Akca tarafından kuruldu.

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Zülfikar Cabbaroğlu tarafından kuruldu.

Akca Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akca Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydın Akca tarafından kuruldu. 

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akca Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akca Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdeniz Aksoy tarafından 40 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Evim Yüksekdağ projesi nerede?

Evim Yüksekdağ projesi nerede? Evim Yüksekdağ projesi, Esenyurt'ta Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde, Innovia 2 Evleri'nin yanında, İnnovia 3 projesinin karşısında, İhsan Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi'nin önünde yer alıyor.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplandı!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında toplandı.

Muğla'da ekim ayında yabancılara 102 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ'ın verdiği bilgiler doğrultusunda Muğla'da yabancılara 2015 Ekim ayında 102 konut satışı yapıldı.

Esas Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esas Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sadrettin Karaduman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali İhsan Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 70 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Arnavutköy'de kuruldu.

Muğla'da Eylül ayında 1.238 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılı Eylül ayında; Muğla'da 336 ilk satış, 902 ikinci el satış olmak üzere bin 238 konut satış sonucu el değiştir

Muğla'da bin 238 ev satışı gerçekleşti!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından açıklanan 2015 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılı Eylül ayında; Muğla ilinde 336 ilk satış, 902 ikinci el satış olmak üzere bin 238 konut satıldı.

Bursa Osmangazi'deki güvensiz konutlar dönüşümü kaçınılmaz kılıyor!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan İhsan Aydın Bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'deki kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Meister İnşaat Taahhüt Nalburiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meister İnşaat Taahhüt Nalburiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

İhsan Akca Haberi

İhsan Akca

Kral Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Alican Terziler, Recep Demirel, İhsan Akca ortaklığında kuruldu.


Kral Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...