30 / 04 / 2024

İhsan Şener kim

İhsan Şener kim

Mardin'e 12 yılda 9 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Mardin AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Temmuz'da Mardin'de miting düzenleyeceğini söyledi.

Fatsa Devlet Hastanesi 30 Ekim'de tamamlanacak!

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Fatsa Gençlik Merkezi, Organize Sanayi Bölgesi ve Devlet Hastanesi’nde gezilerini sürdürdü.

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi yapıldı!

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 204 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Mesudiye, tarihi misyonuna Karadeniz-Akdeniz yolu bittiğinde kavuşacaktır." dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda uçuşlar Mayıs'ta başlıyor!

Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesine ilişkin, "Mayıs avı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi...

Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler mayıs sonunda başlıyor!

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'ne ilişkin, "Mayıs ayı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı mayıs ayı sonunda açılacak!

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'ne ilişkin, "Mayıs ayı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi.

Ordu Kumru'ya akıllı hastane yapılacak!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi

Karadeniz çevre yolu ve deniz yolu tamamlandığında 7 bin 700 kilometre olacak!

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenteler Asamblesi(KEİPA) Türk Grubu Başkanı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, 7.700 kilometrelik Karadeniz Çevre yolu ve deniz yolu projesinin hayata geçirilmesi için çalışmaların yoğunlaştırmasını istedi.

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Sani Şener: Türkiye’nin 4. büyük şehri Bodrum olacak!

Bodrum Havalimanı’na 717 milyon euro veren TAV’ın CEO’su Sani Şener’in sözleri motivasyonlarını anlatıyor: Şener, Mandarin gibi dev markalar geliyor. Kongre merkezi yapılmazsa biz yaparız. Bodrum Cannes gibi olur" dedi

Dündar Yetişener: Ulusal Bina Yönetmeliği ülkemizin en büyük eksikliği!

Türkiye IMSAD Başkanı Dündar Yetişener bina yapımı konusunda ülkemizde hissedilen en büyük eksikliklerden biri, ilgili tüm konuları içeren bir 'Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmamasıdır" ifadelerine yer verdi.

Dündar Yetişener: Denetim maliyeti artıran bir ayrıntı olarak görünüyor!

Sadece depreme dayanıklı olması için değil, tüm yönleriyle çağdaş özelliklere sahip binaların yapılması için standartların önemini vurgulayan İMSAD Başkanı Dündar Yetişener standart ve yönetmeliklere uygun binaların yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Dündar Yetişener: Bina yapımında en büyük eksiklik Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, bina yapımı konusunda Türkiye'de hissedilen en büyük eksikliklerden birinin ilgili tüm konuları içeren bir "Ulusal Bina Yönetmeliği"nin bulunmaması olduğunu bildirdi.

Dündar Yetişener: Sivil Deprem Platformu oluşturulmalı!

17 Ağustos depreminin 15'inci yılı dolayısıyla bir açıklama yapan İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, AFAD koordinasyonunda üniversite, meslek odaları, yerel kuruluşlar ve STK'ların görev alacağı “Sivil Deprem Platformu” oluşturulması gerektiğini söyledi.

İhsan Şener kim Haberi

İhsan Şener kim

Mardin AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Başbakan Erdoğan'ın Mardin Artuklu Üniversitesi'nde açılmasını sağladığı Kürtçe ve Süryanice dil bölümleri ile yasakları kaldıran lider olduğunu belirtti. 


Başbakan Erdoğan'ın Mardin'i çok sevdiği ve değer verdiğini söyleyen Şener, Turizm, Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, KÖYDEŞ, Spor ve daha bir çok alanda 9 milyar liranın üzerinde bir yatırımın 12 yılda gerçekleştirildiğini hatırlattı. 


MARDİN BÜYÜDÜ, TÜRKİYE BÜYÜDÜ 


Mardin'de 12 yıl içerisinde üretim, ihracat katlayarak büyüdüğünü ifade eden Şener, "2002 yılında Mardin ürettiği ürünün sadece 22 milyon dolarlık kısmını ihraç ederken şuanda bu rakam 1 milyar doları buldu. 


2002 yılında Mardin ödediği vergi 39 milyon lira iken 2013 yılında ise 169 milyon liraya yükseldi. Bu rakamlarda gösteriyor ki...