07 / 05 / 2024

ihsaniye projeleri çatalca ihsaniye yatırımları 2016

ihsaniye projeleri çatalca ihsaniye yatırımları 2016

İhsaniye Mahallesi Camisi’nin Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni camiinin yapımı için temel atma çalışmaları başlayacak.

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Çatalca İhsaniye Cami açıldı!

Çatalca Belediyesi tarafından inşa ettirilen Çatalca İhsaniye Camii törenle ibadete açıldı.

Çatalca'daki 22 tarihi eser restore edilecek!

Çatalca Belediyesi tarihi eserlere sahip çıkmaya devam ediyor. Ferhatpaşa Çeşmesi'nin Restitüsyon ve Restorasyon Projeleri, Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Çatalca İhsaniye ve Devlet Ormanı Bölgesi imar planı askıda!

Çatalca İhsaniye Mahallesi ve Devlet Ormanı Bölgesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Çatalca İhsaniye Cami'nin temeli atıldı!

İhsaniye Mahallesindeki eski caminin yaşanan yangın sonrası kullanılamaz duruma gelmesinin ardından, Çatalca Belediyesi tarafından yapılan yeni caminin temeli törenle atıldı.

Çatalca İhsaniye Cami'nin inşaatı başladı!

İhsaniye Mahallesi’nde çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen caminin yerine yeni bir cami yapılacak. İhsaniye Cami inşası için çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından başlatıldı.

Çatalca İhsaniye'de yenileme çalışmaları başladı!

İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü.

Çatalca İhsaniye Camii yıkıldı!

Yangın sonrası kullanılmaz hale gelen Çatalca İhsaniye Mahallesi Camii alınan güvenlik önlemlerinin ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkılan caminin yerine yeni bir cami yapılacağı öğrenildi.

Çatalca İhsaniye'ye yeni cami inşa edilecek!

İhsaniye Mahallesi Camisi’nin Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni camiinin yapımı için temel atma çalışmaları başlayacak.

Vasip Şahin Çatalca ve Silivri projeleri hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşı ziyaret etti.

Çatalca İhsaniye Köyü imar planı 8 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Çatalca İlçesi, İhsaniye Köyü 1/5000 ölçekli 8 ve 1241 parsel ve Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin plan tadilatı, 8 Mayıs 2014 Perşembe günü askıdan indiriliyor. İşte o plan...

ihsaniye projeleri çatalca ihsaniye yatırımları 2016 Haberi

ihsaniye projeleri çatalca ihsaniye yatırımları 2016


Geçtiğimiz 2015 yılı Eylül ayında elektrik kontağından kaynaklı meydana gelen ve yangın sonrası kullanılamaz duruma gelen İhsaniye Mahallesi Camisi’nin Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni camiinin yapımı için temel atma çalışmaları başlayacak.


2015 yılının Eylül ayında çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen İhsaniye Mahalle Camisi’nin yapımı için çalışmalar başladı. Kullanılamaz duruma gelen eski cami, alınan güvenlik önlemlerinin ardından Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından yıkıldı. Hafriyat kaldırma çalışmalarının ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni caminin temeli atılacak. Bilindiği gibi caminin kullanılamaz duruma gelmesinin ardından Çatalca Belediyesi tarafından mahallenin düğün salonu kısa sürede mescide dönüştürülmüştü. Cami cemaati mahallerinde yeni camiye kavuşuncaya kadar burayı kullanmaya devam edecekler. 



Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da İhsaniye...