07 / 05 / 2024

IKEA bodrum mağazası

IKEA bodrum mağazası

IKEA Türkiye, Bodrum'da yeni bir satış modelini hayata geçirdi. Müşteri, "sipariş ve teslim noktası" ismiyle açılan bu konseptte, ürünü hemen alıp gidemeyecek. Sipariş 2 ila 4 gün içinde teslim edilecek...

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

IKEA Antalya'da yeni mağazasını açacak!

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Bimeks, Muğla'daki beşinci mağazasını Bodrum'da açtı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu..

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

2000 yılında Bağdat Caddesi’nde açtığı ilk stüdyo mağazası ile dekorasyon kavramına farklı bir bakış açısı sunan Porland, 3 Mayıs’tan itibaren Bodrum’da yepyeni yüzüyle dekorasyonda fark yaratanlarla buluşuyor...

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Türkbükü Migros Jet mağazası açıldı!

Alptekin Polat ve Çağatay Karlıbel Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle perakende sektörünün öncüsü Migros Grubu, Türkbükü Migros Jet mağazası açılışı ile mağaza sayısını 739'a yükseltti.

Koleksiyon Mobilya 14. mağazasını Bodrum'da açtı!

Koleksiyon 14. mağazasını Bodrum Konacık Mevkii'nde açtı. 1000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Bodrum mağazası aynı zamanda markanın bayilik kanalıyla devreye giren 11. hizmet noktası olma özelliğini taşıyor

IKEA bodrum mağazası Haberi

IKEA bodrum mağazası

IKEA Türkiye, Bodrum'da yeni bir satış modelini hayata geçirdi. Müşteri, "sipariş ve teslim noktası" ismiyle açılan bu konseptte, ürünü hemen alıp gidemeyecek. Sipariş 2 ila 4 gün içinde teslim edilecek.


IKEA, bugüne kadar sadece İspanya ve Yunanistan'da uyguladığı "sipariş ve teslim noktası" isimli alternatif satış modelini Türkiye'ye de getirdi. Nüfusu kalabalık ancak mevcut IKEA mağazalarına uzak olan bölgelerde bu konsepti açan şirket, buradan sadece sipariş alacak. Ürünleri de 2 ila 4 gün içinde müşteriye yine bu noktadan teslim edecek. IKEA Türkiye CEO'su Fuat Atalay, "İlk mağazamızı Bodrum'da açtık. Burası 400 metrekarelik, 2 bin ürünü sergilediğimiz bir showroom. Müşteri sipariş verecek ancak ürünü hemen alıp gidemeyecek. Ürün 2 ila 4 gün arasında müşteriye teslim edilecek" dedi. 


3 MAĞAZA DAHA GELİYOR 

Atalay, bu tip...