11 / 05 / 2024

ıkea çin mağaza sayısı

ıkea çin mağaza sayısı

İsveç merkezli mobilya devi IKEA koronavirüs salgını sebebiyle Çin'deki tüm mağazalarını geçici olarak kapattığını açıkladı...

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Şok ilk 9 ayda 851 yeni mağaza açtı!

Bu yıl 851 yeni mağaza açan Şok Marketler, 2018’in ilk 9 aylık sonuçlarını açıkladı. Firma, bu yıl 851 yeni mağazayı hizmete açtı. 

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Roman bu yıl 15 mağaza açacak!

Roman, yurt içinde 50'nin, yurt dışında ise 15’in üzerindeki mağazalarına ek olarak corner shop ve bayilikleri ile birlikte toplamda 100 un üzerinde satış noktasına sahip. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy, bu yıl da 15 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Starbucks 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak!

Yakın zamanda Türk kahvesini iç pazarda ve dünyada daha çok tanıtmak için bir proje geliştiren Starbucks Türkiye, 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak..

ıkea çin mağaza sayısı Haberi

ıkea çin mağaza sayısı

Koronavirüs salgını Çin'i etkisi altına aldı. Birçok insanın yaşamını kaybettiği ülkede şimdi de dev markalar mağazalarını kapatmaya başladı. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Çin'deki salgın ülkeyi ele geçiyor. Salgın sebebiyle şu ana kadar 170 kişi hayatını kaybetti. İsveç merkezli mobilya devi IKEA, bugün yaptığı açıklamayla, koronavirüs salgını sebebiyle Çin'deki 30 mağazasının tamamını geçici olarak kapattığını belirtti.

Çalışma saatlerini kısaltacağını açıklamıştı

Çin'deki koronavirüs salgını sebeyli markalar ülkendeki mağazalarını kapatma kararı aldıklarını duyurmuşlardı. Starbucks'ın ardından mobilya devi IKEA'da Çin'deki mağazalarını kapattığını duyurdu. Firma daha önce mağazalarının yarısını kapatıp çalışma saatlerini kısaltacağını açıklamıştı.   

Starbucks, Çin'deki 2 binden fazla mağazasını kapatıyor!

Çin'de inşa edilen coronavirüsü hastanesi 2 günde...