21 / 05 / 2024

ıkea hadımköyde mağaza mı açacak

ıkea hadımköyde mağaza mı açacak

Haramidere, mobilya ve ev dekorasyon markası IKEA'nın da radarına girdi. Alınan bilgilere göre IKEA, Babacan Holding'in Haramidere'de yükselen Babacan Premium projesinde yer almak üzere görüşmelere başladı.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi salgın hastanesi olarak kullanıma açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi'nin, 45 gün içerisinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

IKEA Hindistan'da 24 mağaza açacak!

Mobilya devi IKEA Hindistan pazarına girmeye hazırlanıyor. Bir yıl içerisinde Hindistanda ilk mağazasını açacak olan IKEA önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını 24'e çıkarmayı hedefliyor.

Happy Center Bayrampaşa'da 2 mağaza açtı!

Geçen hafta Sefaköyde hizmete sunduğu mağazasından sonra 28 Kasım Cumartesi günü Bayrampaşa'da 2 mağaza daha hizmete sundu.

Demet Akalın evini Hadımköy'e taşıdı!

Acarkent'teki evini Hadımköy'e taşıyan Demet Akalın, yeni evi için alışveriş turuna çıktı. Yeni yuvaları için her şeyi sıfırdan yapmaya karar veren Akalın, alışveriş merkezinde yatak mağazalarını gezdi.

Zeytinburnu Ambarlar'ı satın alan Akzirve, Hadımköy Projesi'ni de üstlendi!

Zeytinburnu Ambarlar'ın, Hadımköy'e taşınması kesinleşti. 130 dönümlük araziyi bayramdan önce satın alan Akzirve, projesini bu yıl sonuna kadar tamamlayabilmek için Hadımköy'deki taşıma işini de üstlendi.

Metro 34 İkitelli, Express 34 Basın Ekspres, TEM 34 Hadımköy projeleri başlıyor!

Akyapı ve Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ortaklığıyla Metro 34 İkitelli, Express 34 Basın Ekspres, TEM 34 Hadımköy projeleri geliyor. İşte ofis ve mağaza olarak planlanan "34" markalı projelerin görselleri...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

İsmar Hadımköy'de lojistik merkezini açtı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açılan yeni konsept marketleriyle dikkat çeken İSMAR Süpermarketleri, Hadımköyde bulunan 8 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 4416 palet kuru gıda stoklama kapasitesine sahip lojistik merkezini açtı...

IKEA Türkiye'deki mağaza sayınısı 8'e çıkaracak!

Türkiye'de toplam 5 mağazası olan IKEA, 6 ay içerisinde 3 mağaza daha açarak şube sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor...

IKEA 3 mağaza daha açacak!

IKEA'nın 2013 yılı hedeflerini açıklayan IKEA Türkiye Ülke Müdürü Fuat Atalay, 3 yeni mağaza açacaklarını belirtti...

Gül İnşaat Alto Casa’da 1 milyon 350 bin TL’ye: son 2 mağaza!

Kalan son mağazaların halen satışta olduğu Alto Casa’da 200 metrekareye kadar mağaza bulmak mümkün. Teslimlerin hemen yapıldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor

IKEA, Hindistan'da 25 mağaza açacak!

İsveçli ev mobilyaları grubu İKEA Hindistan'da 1.9 milyar dolarlık yatırım yapabilmek için izin istedi. İkea, önümüzdeki senelerde Hindistan'da 25 mağaza açmayı planlıyor

ıkea hadımköyde mağaza mı açacak Haberi

ıkea hadımköyde mağaza mı açacak

Son dönemde bir dizi projenin yükseldiği Haramidere, mobilya ve ev dekorasyon markası IKEA'nın da radarına girdi. Şirketin bölgede yeni mağaza açmak için üç farklı proje ile görüşme halinde olduğunu dergimizin 17'nci sayısında yazmıştık. Son aldığımız bilgiye göre, IKEA, Babacan Holding'in Haramidere'de yükselen Babacan Premium projesinde yer almak üzere görüşmelere başladı. 


Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, IKEA ile inşaatına başladıkları projenin 22 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'sinde yer alması için görüşmeler yürütüldüğünü kaydediyor. Babacan, IKEA gibi bir dünya markasının projelerinde yer almasından gurur duyacaklarını söylüyor. 


İbrahim Babacan, öte yandan AVM alanının hastane yapılması için büyük hastane gruplarından teklifler geldiğini de anlatıyor. Bölgedeki hastane talebinin yoğunluğu nedeniyle bu fikre sıcak baktıklarını da belirtiyor. 


450 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje,...