28 / 04 / 2024

IKEA Türkiye

IKEA Türkiye

Ikea Pazarlama Direktörü Senem Sadıklar, 5 yıl içinde biri Ankara olmak üzere 3 mağaza açacaklarını söyledi

IKEA Türkiye'deki mağazalarını kapattı! 

IKEA koronavirüs salgını sebebiyle, Türkiye'deki mağazalarını kapattığını açıkladı. Mağazaları kapanacak olan marka, internet satışlarına devam edecek...

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

IKEA Türkiye son beş yılda 7,2 milyar Euro kurumlar vergisi ödedi!

IKEA Türkiye, "2015 mali yılında IKEA Group, faaliyet gösterdiği ülkelerde toplam 822 milyon avro civarında kurumlar vergisi ödemiş olup, bu ödediği tutar yaklaşık yüzde 20 efektif kurumlar vergisi oranına denk gelmektedir" açıklamasında bulundu.

2006 yılında Marriott, rezidans projesiyle Türkiye'ye geliyor!

2006 yılında Amerikalı 5 yıldızlı otel zinciri Marriot, rezidans projesiyle Türkiye'ye gelecekmiş. Marriot, Ümraniye IKEA'nın yanındaki 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 125 milyon dolarlık Artell-Koytur projesinde yer alacakmış.

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye Çocuk Dostu Şehirler için el ele veriyor!

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye, UNICEF Türkiye Milli Komitesi’yle birlikte, ülkenin dört bir yanında şehirlerin “çocuk dostu” olmasını desteklemek üzere, geleceğe umut katan bir projeyi hayata geçiriyor.

Praktiker, Türkiye’ye geri dönüyor!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Praktiker’den Türkiye’ye dönüş sinyali!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Crate Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya AVM'ye açacak!

Doğuş Grubu, Amerikan mobilya devi Crate & Barrel'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA 'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor..

IKEA Türkiye'deki mağaza sayınısı 8'e çıkaracak!

Türkiye'de toplam 5 mağazası olan IKEA, 6 ay içerisinde 3 mağaza daha açarak şube sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor...

IKEA, tüm Türkiye'ye internet ile ulaşacak!

IKEA, kısa bir süre önce mağazalarının bulunmadığı illerde başlattığı internetten alışveriş sistemini, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa şehirlerinde de uygulamaya alarak tüm Türkiye'ye ulaşıyor

İKEA, mobilyalarını Türkiye'de üretecek!

IKEA Türkiye Genel Müdürü Fuat Atalay, mobilyaları Türkiye'de ürettireceklerini açıkladı. Türkiye'den aldıkları ürünlerin yurtdışındaki IKEA'lara ihracatından sağlanan gelirin 500 milyon dolara ulaştığını belirten Atalay, Mobilya üretimi için hazırlanan p

Merkezi sisteme rakip kombi Türkiye'de

Fransız De Dietrich şirketi, büyük metrekareli konutlar için merkezi kalorifer sistemlerine alternatif olarak üretilen MC Serisi duvar tipi yoğuşmalı kombileriyle Türkiye pazarına giriyor.

Akbank'a 'Türkiye'nin En İyi Bankası' ödülü

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance, Akbank'ı bu yıl da 'Türkiye'nin En İyi Bankası' seçti.

IKEA Türkiye Haberi

IKEA Türkiye

Mağazaların bulunduğu 3 ilde 900 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen "Ev Dekorasyonunda Tüketici Alışkanlıkları Araştırması"nın sonuçlarını açıklayan Sadıklar şu bilgileri verdi: Araştırmaya katılanların yüzde 72´si fiyata dikkat ediyor. Yüzde 64´ü kalite ve rahatlık istiyor. Katılımcıların yüzde 53, mobilyalarını set olarak almaktansa, tek kombin ediyor.

Katılanların yüzde 73´ü ev dekorasyonu eşyaların yıpranması sebebiyle değiştiriyor. 5 yılda bir mobilya değiştiriyor. En fazla bütçe yüzde 46 ile salona, yüzde 18 ile oturma odasına harcanırken, yatak odasına yüzde 10, mutfağa yüzde 7 bütçe ayrılıyor.

Ikea´nın 2011 kataloğunun tanıtım toplantısında konuşan Sadıklar, geçmiş 5 yılda İstanbul, Bursa ve İzmir´de 16 milyon 300 bin adet katalog dağıtıldığını bu yıl 4 milyon 300 bin adet basıldığını anlattı.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

IKEA 3 mağaza açacak

Türkiye´de 4...