28 / 04 / 2024

iki derece mimarlık ortağı Erkan Erarslan

iki derece mimarlık ortağı Erkan Erarslan

Mimar Erkan Erarslan kimdir? Erkan Erarslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erkan Erarslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Erkan Erarslan...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

45 Derece Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

45 Derece Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Çiftçi tarafından kuruldu.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin iki senede bir verdiği 13. Mimarlık Ödülleri bu sene 16 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buluyor...

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Mono Mimarlık'tan iki yeni proje geliyor!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa edeceği kentsel dönüşüm projelerine iki yeni proje daha ekledi.

Motto Mimarlık’a World Architecture Community Awards’dan  2 ödül!

Motto Mimarlık tarafından tasarlanan “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlük Ek Binası” projesine iki ödül birden verildi. 

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık'a Green Good Design Awards'tan ödül!

Dünyanın en iyi sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Green Good Design Awards'ta Türkiye'den Gökhan Avcıoğlu Mimarlık iki projesiyle ödüle değer görüldü.

MuuM iki projeyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı!

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı. Finaller 4-6 Kasım arasında geçrkeleşecek.

iki derece mimarlık ortağı Erkan Erarslan Haberi

iki derece mimarlık ortağı Erkan Erarslan


Erkan Erarslan kimdir?

Erkan Erarslan, tasarım ve sanat alanlarındaki ilk eğitimini 1999 yılında mezun olduğu Ankara Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nde almıştır. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. 


Mesleki kariyerine 2002-2004 yılları arasında sürdürdüğü serbest çalışmaları ile adım atmıştır. 2005-2007 yılları arasında Oruçoğlu Holding bünyesinde mesleğini sürdürmüş, aynı zamanda tekne tasarımı ve imalatı konularında çalışma ve deneyim kazanma fırsatı bulmuştur. 


2007 yılında Yaman Pamukcu’nun da teşvikiyle ve iki meslektaşlarının dahil olduğu bir ortaklık ile ilk ofisini kurmuştur. 2013 yılından itibaren çalışmalarını Yaman Pamukcu ile birlikte kurdukları İki Derece Mimarlık’ta sürdürmektedir.


İKİ DERECE MİMARLIK 

Ahmet Taner Kışlalı Mah. 

Alacaatlı Cad. No:12/2 

Çayyolu / ANKARA


Tel: 0312 241 08 18

Fax: 0312 241 08 19

E - Posta: [email protected]


Yaman Pamukcu...