30 / 04 / 2024

ikinci el araba satışı soruşturma

ikinci el araba satışı soruşturma

Rekabet Kurumu ikinci el araç satışı yapan dijital platformlar için harekete geçti ve bir çok  dijital platform hakkında soruşturma açıldı. İşte ayrıntılar...

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

İkinci el otomobil piyasasında köpük söndü! Araba almak isteyenlere indirim üstüne indirim fırsatı sunuluyor!

İkinci el araba piyasasındaki yüksek fiyatlar Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ile giderilirken otomobil satan firmalardan da üst üste indirim haberleri gelmeye başladı.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

İkinci el araç piyasası bekleme dönemine geçti! Yatırımcı azaldı, satışlar yavaşladı!

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el araba piyasası ile ilgili aldığı önlemlerden sonra ikinci el araba piyasasında yatırımcılar azaldı ve satışlarda azalma meydana geldi. Peki ikinci el otomobil fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil fiyatları ne olacak?

İkinci el araba fiyatları uçuşa geçti; Peki bu yükseliş ne kadar daha sürecek? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?

Döviz kurundaki yükseliş hızının yavaşlamasıyla ikinci el otomobiller de altın, dolar, euro gibi bir yatırım aracı oldu.

İkinci el araba piyasasında büyük hareketlilik! Yüzde 100'e çıktı

İkinci el araba satışlarında beklenmedik bir hareketlilik yaşanıyor. Yüksek talep ve tedarik sorunlarından kaynaklı sıfır otomobil alamayan vatandaşlar mayıs ayının ortasından önce ikinci el otomobil almak için adeta zamanla yarışıyor.

İkinci el araba almak isteyenlere kötü haber! Peş peşe açıklandı! Fiyatlar yüzde 4 arttı!

İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında fiyatlar bir önceki aya kıyasla yüzde 4 artış kaydetti. İkinci el araba almak isteyenler hemen baksın! Veriler peş peşe açılandı. İşte detaylar.

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatlarında değişiklik! İşte yeni tarih için detaylar!

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatları da değişiklik göstermeye başladı. Araba alacakların dikkatine, sizler için yeni bir tarih açıklandı. Peki bu açıklanan tarihte son durum belli olacak mı?

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha

Sıfır araçlardan sonra şimdi de ikinci ellerde zam şoku! Artık ikinci el araç almak isteyenler servet ödeyecek!

Sıfır otomobilde temin sorunu devam ederken ikinci el araba fiyatları sadece Ocak ayında yüzde 6 arttı. Sektör temsilcileri ise sıfır otomobillerdeki temin sorununun ikinci ele de yansıdığını belirtiyor. İşte detaylar...

İkinci el araç almayı düşünenler duyduklarınıza inanamayacaksınız! Yapılanları satıcılar tek tek itiraf etti!

Sıfır araçların artan fiyatlarına karşın, araba almak isteyenler ikinci ele yöneldi. Ancak ikinci el araçlara da çok fazla talep olunca, bu sefer ikinci el piyasası da aldı başını gitti. İşte detaylar!

ikinci el araba satışı soruşturma Haberi

ikinci el araba satışı soruşturma

Rekabet Kurumu, Arabam Com İnternet ve Bilgi Hizmetleri A.Ş., Araba Sepeti Otomotiv Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Vava Cars Turkey Otomotiv A.Ş. ve Letgo Mobil İnternet Servisleri ve Ticaret A.Ş. hakkında soruşturma başlattı.

Rekabet Kurumu, Arabam Com İnternet ve Bilgi Hizmetleri A.Ş., Araba Sepeti Otomotiv Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Vava Cars Turkey Otomotiv A.Ş. ve Letgo Mobil İnternet Servisleri ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında soruşturma başlattı.

Rekabet Kurumu ikinci el otomobil satışı yapan dijital platformalar hakkında soruşturma başlattı. Bu platformlar içinde,  Arabam Com İnternet ve Bilgi Hizmetleri A.Ş., Vava Cars Turkey Otomotiv A.Ş., Araba Sepeti Otomotiv Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Letgo Mobil İnternet Servisleri ve Ticaret Anonim Şirketi yer alıyor. Bu şirkerler...