06 / 05 / 2024

ikinci el otomobil son durum

ikinci el otomobil son durum

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Böylece ikinci el piyasası hareketlenecek mi? Oto galericiler konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

İkinci el araç alacaklara uzmanlardan uyarı: Sakın güvenmeyin!

Otomotiv sektöründe yaşanan gelişme sonucunda otomobil sahibi olmak isteyenlere Esperix Kurumsal Oto Ekspertiz Kurucusu Emre Öztürk'ten konuya ilişkin açıklamalar geldi.

İkinci el otomobil güvenli ödeme sistemi eksik çıktı!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el otoda getirilen güvenli ödeme sisteminin bazı eksiklikleri bulunduğunu belirtti.

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanlar açıkladı! İkinci el otomobil fiyatları bayramdan sonra artar mı?

2024 sene başından itibaren ikinci el pazarda talep ve fiyatlar giderek artış gösteriyor. Buna göre uzmanlar, ikinci el araç fiyatlarının bayramdan sonra da yükselmeye devam edeceğini düşünüyorlar.

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

İkinci el otomobil piyasası çok durgun! Vatandaş bakıyor ama almıyor!

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar, enflasyon vatandaşların alım gücünün azalması otomobil piyasasını da olumsuz yönde etkiliyor. İkinci el otomobil piyasasında müthiş bir durgunluk yaşanıyor. 

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

ikinci el otomobil son durum Haberi

ikinci el otomobil son durum

Taşıt kredilerinin yeniden düzenlemesinden sonra ikinci el ve sıfır otomobil piyasası canlanmaya başladı. oto galericiler piyasasının yeniden canlanmasını olumlu karşılarken otomobil sektörünün tekrardan eski hareketliliğine döneceğini belirtti.

Haber7com'da yer alan habere göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, taşıt kredisi limitlerinin yeniden düzenleneceğini duyurmuşu. Bu düzenleme ile taşıt kredi limitleri ve vade sayıları artırılırken, 400.00 Türk Lirası değerindeki otomobilde kredi oranı yüzde 70 ve vade sayısı ise 48 aya çıkarıldı. Kredi vade sayılarının yükseltilmesi oto galericiler tarafından olumlu karşılandı. Oto galericiler, artık otomobil sahibi olmak isteyenler kredi kullanarak kolay bir şekilde araç sahibi olacağını söylediler.

Güncel döviz kuru ve küresel çapta yaşanan çip krizi nedeni ile durgunlaşan otomobil sektörü hakkında açıklamalarda bulunan oto galerici Yılmaz Kebapçı, “Taşıt kredi...