11 / 05 / 2024

İkinci Evre ön satış

İkinci Evre ön satış

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükselen ‘İkinci Ev’re’ ön satışa çıktı. 2018’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve yatırım değeri ile dikkat çekiyor.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

Emekli vatandaşlar gelecek olan zam miktarının peşinde. İkinci zammın yapılması da gündemde iken emeklilerin aklında şu sorular var. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Kurt ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu. 

Flormar’dan ikinci ürüne yüzde 50 indirim! İşte 23 Eylül 2022 Flormar fiyat listesi

Flormar ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. İkinci ürün alışverişinde düşük fiyatlı ürüne yüzde 50 indirimli sahip olmak için flormar.com.tr’ye tıklayın. İşte 23 Eylül 2022 Flormar fiyat listesi!

Rossmann’da her şeyin ikincisi yüzde 50 indirimli! Bu fırsatı kaçırmayın! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Rossmann’da sevilen markaların ürünlerinde dev kampanya. İkinci ürün alımlarında yüzde 50 indirim imkanı var. Bu fırsatı kaçırmayın. Yeni Rossmann kataloğunda bulunan indirimleri sizin için bir araya getirdik. Haberimize mutlaka göz atın. İşte, Rossmann 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Konak'ta kentsel dönüşümde sürdürülebilir enerji ve çevre ön planda!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, dünyanın en büyük çevreci girişimlerinden olan “Başkanlar Sözleşmesi”ni imzaladı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kentsel dönüşümde sürdürülebilir çözümlere öncelik verdiklerine de vurgu yaptı.

Gayrimenkul alırken haciz nasıl kaldırılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babam bir araziye talip oldu. İki ortağı var. Birine parasını ödedi, ikincisine ödeyecekti. Tapuya gidildi ama ikinci ortağın hissesi üzerinde muhtelif hacizler, gayrimenkullerinde de hacizler varmış. İkinci ortağın payını almak için ne yapılabilir?' sorusunu yanıtladı.

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Kanal İstanbul'a çevre nüfus ve yatay mimari ayarı!

Kanal İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda değişiklikler yapıldı. Proje çevresinde 500 bin nüfuslu yatay mimarili konutlar dışında yapılaşmaya izin verilmeyecek. İki yakada yeşil koridor yapılacak...

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

İntegral Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Raif Öztürk, Sare Öztürk ve Davut Öztürk ortaklığında kuruldu. 

İkinci Evre Gedizler fiyat listesi 2018!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen İkinci Evre Gedizler projesinde büyük fırsat kapsamında aylık taksit ödemeleri 3 bin 500 TL'den başlıyor...

Sancaktepe Gedizler Evre 2. Etap örnek daire!

323 daireden meydana gelen İkinci Evre Gedizler projesinde büyük fırsat kapsamında 2 oda 1 salon 490 bin TL'lik dairelere 3 bin 500 TL taksit ödeyerek sahip olmak mümkün..

İkinci Evre ön satış Haberi

İkinci Evre ön satış

Ev're 2 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Gedizler Yapı’nın İkinci Ev’re projesi Anadolu Yakasının yükselen değeri Sancaktepe ‘de… İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükselen ‘İkinci Ev’re’ ön satışa çıktı. 2018’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve yatırım değeri ile dikkat çekiyor.


Birinci projesini taahhüt ettiği teslim süresinden 5 ay önce tamamlayarak hak sahiplerine teslim eden Gedizler Yapı, yeni projesinde beklentileri de yükseltiyor. Gerek proje kalitesi, gerekse içinde yaşayanların beğeni ve yaşam standartlarında en iyiyi hedefleyen Gedizler Yapı, İkinci Ev’re de yatırımcılarına hem kazanacakları hem de içinde yaşamaktan keyif alacakları bir proje vaat ediyor. 


Huzurlu bir gelecek için ihtiyacınız olan her şey  İkinci Ev’re de yatırımcılarını bekliyor..


İkinci Ev’re ;

- 4.100 yataklı  Avrupa’nın en büyük Şehir Hastanesi’ne 3...