15 / 05 / 2024

ikinci Samsun İnşaat Fuarı

ikinci Samsun İnşaat Fuarı

Samsun'da yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firma ve markaların katımıyla gerçekleşen "2. Samsun İnşaat Fuarı 2016" sona erdi

Samsun İnşaat 2016 Fuarı bugün açılıyor!

Samsun İnşaat Fuarı, Tarihi Kentler Birliği destekleri ile hazırlanan Tarihi Kent Dokuları ile Kentsel-Kültürel Mirasın Korunması Özel Bölümü ile 31 Mart-03 Nisan 2016 tarihleri arasında Samsun'da açılacak.

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

İstegelsin online markette seçili kozmetik ürünlerinde ikinci ürün 1 TL! Sakın kaçırmayın! 10 Ekim 2022 fiyat listesi

İstegelsin online zincir markette seçili kozmetik ürünlerinde dilediğin ikinci ürün 1 TL fiyatıyla satışta. Peki İstegelsin'de kozmetik ürünler ne kadar, kaç TL? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Şantiye şefleri birden fazla inşaatta çalışabilir mi? 

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, şantiye şeflerinin birden fazla inşaat alanında çalışamayacağını dile getirdi. 

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

İnşaat malzemeleri ihracatı 2020'yi 20 milyar doların üzerinde kapatacak!

İnşaat sektörü, yılın 3. çeyreğinde yeniden canlandı. İMSAD verilerine göre Covid-19 salgını sebebiyle yılın ikinci çeyreğini 4,34 milyar dolar ihracat ile kapatan sektör, üçüncü çeyrekte gerçekleştirdiği 5,51 milyar dolarlık ihracatla toparlanma sürecine girdi.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Munzur Üniversitesi'nin ikinci etap inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Tunceli'de 2008 yılında kurulduktan sonra öğrenci almaya başlayan ve 200 milyon liralık bütçe ayrılan Munzur Üniversitesinde, ikinci etap inşaat projelerinin gelecek yıl tamamlanması amaçlanıyor.

TOKİ Samsun 1.526 dükkan ihalesi yarın!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

ikinci Samsun İnşaat Fuarı Haberi

ikinci Samsun İnşaat Fuarı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ Samsun Bölge Müdürü Server Saçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuara beklenenden daha fazla katılım olduğunu söyledi.


Fuarı daha çok alanında profesyonel olan kişilerin ziyaret ettiğini belirten Saçar, "83 firmanın katıldığı ve 249 markanın yer aldığı fuarı yaklaşık 30 bin kişi ziyaret etti. Özellikle İran ve Gürcistan'dan çok sayıda iş adamının hem alım satımla hem de iş ortaklığı ile ikili görüşmeler yapması çok umut verici oldu. Ayrıca fuarın ihtisas fuarı olması bayilik almak isteyen işletmeler için de büyük katkı sağladı. Ülke genelinden birçok firma temsilcileri bayilik görüşmesi gerçekleştirdi." dedi.


Saçar, gelecek yıl inşaat fuar alanını daha da genişleteceklerini sözlerine ekledi.


AA



Haber Samsun Haber'de şöyle yer aldı;


TÜYAP tarafından “Samsun İnşaat 2016 - Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma,...