04 / 05 / 2024

ikitelli şehir hastanesinde hangi bölümler olacak

ikitelli şehir hastanesinde hangi bölümler olacak

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli 16 Şubat 2014 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılmıştı. Aradan tam bir yıl geçen İkitelli Sağlık Kampüsü projesinde son durum ne?

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 637 Ada, 4 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir İkitelli-1 Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, İkitelli-1 Mahallesi, 3945 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Şehir Hastanesinde iş arayanlara müjde! Çok sayıda personel alımı yapacak! Üstelik şartlara inanamayacaksınız!

Hastanede iş arayan vatandaşlara müjde. Şehir Hastanesi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Şehir hastanesinde yüksek maaşla hemen işe başlayın! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! İşte detaylar!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber verildi. İşte KPSS şartının da olmadığı personel alımına dair detaylar!

Başakşehir İkitelli imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi, İkitelli-1 Mahallesinde 2125 ve 3637 Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Başakşehir İkitelli 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, İkitelli Mahallesi, 790 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

13 şehir hastanesinde ruhsat süreci tamamlanmadan inşaat başladı iddiası!

Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan 13 şehir hastanesinde arsa tahsis ve ruhsat süreçleri bitirilmeden yapım işine start verildi. Buna rağmen tamamlanamayan hastaneler için “süre uzatımı ödemesi” de gerçekleştirildi.

Başakşehir İkitelli-1 Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-1 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Samsun'da 1 milyar liraya mal olacak 900 yataklı şehir hastanesinde hafriyat çalışmalarına başlandı.

Başakşehir İkitelli Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Başakşehir İlçesi, İkitelli Mahallesi, 1399 ada, 5 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

ikitelli şehir hastanesinde hangi bölümler olacak Haberi

ikitelli şehir hastanesinde hangi bölümler olacak


İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli 16 Şubat 2014 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılmıştı. Aradan tam bir yıl geçen İkitelli Sağlık Kampüsü projesinde son durum ne?


T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel Ortaklığı modeli ile gerçekleştiriliyor olan İkitelli Şehir Hastanesi projesi tamamlandığında, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Başakşehir, Beylikdüzü, Silivri, Çatalca, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek


İhaleye açılan İkitelli Şehir Hastanesi projesi için Emsaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. (“EMSAŞ”), Sürat Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (“SÜRAT”) ve Sağlık Kentleri İnşaat Ticaret ve Hizmet Yönetimleri A.Ş. (PBK Architects Inc., Ascension Group Architects L.P., Allen Shariff Corporation, Meinhardt Group Pte. Ltd., May Eczanesi, Forcimsa Empresa Constructora, S.A., Consortio Intenational Engineering Consultants and Şahin Tıp Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ortaklığı)...