06 / 05 / 2024

İklimlendirme Konferansı yapıldı

İklimlendirme Konferansı yapıldı

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Van Gürpınar'da hazine arazileri konulu toplantı yapıldı!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hazine arazilerinin kiralanması ve satışı ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Hazine arazileri toplantısı Kültür Merkezinin konferans salonunda yapıldı.

SBE16 İstanbul Konferansı yapıldı!

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı!

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı. Tsesmelis: "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

TOKİ Harran Tarımköy'ün kura çekilişi yapıldı!

Harran ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "Tarımköy" uygulaması kapsamında yapılan 74 adet konutun kura çekimi yapıldı.Tören Harran Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşti.

Kırklareli'de Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı yapıldı!

KLÜ Yapı Kulübünün düzenlemiş olduğu Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projeleri adlı Konferans yapıldı. Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı .

Yerel yönetim konferansı Alanya’da yapıldı!

Avrupa Birliği hibe ödemeli projeler üzerinde çalışmaların hazırlandığı Belediyeler Arası Gelişim ve Stratejik Planlama Konferansı Alaiye Resort Otel’de Romanya ve Türk temsilciler tarafından yapıldı.

Kıyı Koruma Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi kapanış toplantısı yapıldı!

“Türkiye’nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi” kapanış konferansı Ankara' da yapıldı. Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk konuştu.

AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’de yapıldı!

AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı büyük katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’de yapıldı. Konferansa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı...

Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde imar planı değişikliği yapıldı!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde 45587 ada 21 sayılı parsellerine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Teklifi sonucuna göre değişiklik yapıldı...

Bursa Osmangazi'ye 5 ayrı deprem veri istasyonu yapıldı!

Bursa'da, Osmangazi Belediyesi ile Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü'nün yaklaşık bir yıldan bu yana yürüttüğü çalışmalar sonucu, Osmangazi'ye 5 ayrı deprem veri istasyonu yapıldı...

Arenamega gösteri ve sanat merkezinin açılış töreni yapıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Halkalı'da yaptırılan "Arenamega" adlı gösteri ve sanat merkezinin açılış töreni bugün yapıldı. Törende konuşan Başbakan Erdoğan "bu eserin Türkiye'de benzeri yok, Balkanlar'da benzeri yok, Avrupa'da benzeri yok" dedi...

Çavuşçugöl doğalgaz hattı ihalesi yapıldı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından "Konya-llgın (Çavuşçugöl) Doğal Gaz Boru Hattı Deplasesi" ihalesi yapıldı. BOTAŞ Genel Müdürlüğünde bir araya gelen ihale komisyonu üyeleri 9 firmanın teklif zarflarını açtı...

İklimlendirme Konferansı yapıldı Haberi

İklimlendirme Konferansı yapıldı

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde Marriott Hotel Asia’da , “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.


Açılış konuşması İSEDA Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Otaran tarafından yapılan İklimlendirme Konferansı, bu sene 200’e yakın firmaya ev sahipliği yaparak muhteşem bir katılımla gerçekleşti. 


İklimlendirme Konferansı,  Bölgesel verimlilik, küresel fayda ve topyekün işbirliği seferberliği  ile ortak çıkarlar doğrultusunda seçkin konuşmacıları ağırladı, stratejik hamleleri paylaşma fırsatı sundu.  


“İklimlendirmede Eğitim Liderleri, Üniversite Sanayi İşbirliği, Farkındalığı ve Önemi” konulu oturumu ile Sn. Prof. Dr. Nilüfer Eğrican, “Bina Tesisatlarında Yenilikçi Çözümler” konulu oturumda Tanrıöver Mühendislik Firma Sahibi Sn. Cevat Tanrıöver,  “Mekanik Tesisatta İnovatif Yaklaşımlar ve Enerji Analizleri” konulu oturumda Mekanik Proje Yönetim Kurulu...