05 / 05 / 2024

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu.

İtanom İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtanom İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Öksüz tarafından kuruldu.

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Tayfeh Aghayarı tarafından kuruldu. 

Demeter Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demeter Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seda Erdoğan tarafından kuruldu. 

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'De 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dikmen tarafından kuruldu. 

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Salameh tarafından kuruldu.

Need Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Need Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Prime Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mamdouh Kasıde, Mohamad Adeeb Alsıyoufı, Basem Khadam ve Ahmad Rajh ortaklığında kuruldu. 

Gips Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gips Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Altunbaş, Cengiz Altunbaş ve Çiçek Özcan ortaklığında kuruldu.

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ervüs ve Erdoğan Ervüs ortaklığında kuruldu. 

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

Emt Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emt Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Nur Safure Mutlukan tarafından kuruldu.

Colonel Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colonel Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naglqa Kamal Alı ve Mesut Mersinlioğlu ortaklığında kuruldu.

Merba İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merba İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Turgut Çalık ve Barbaros Hayret Binicioğlu ortaklığında kuruldu. 

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu. 


İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - bir organizasyonun stratejik, mali,pazarlama, üretim,iş süreçleri proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. -Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti...