16 / 05 / 2024

İksir sömestr tatil kampı

İksir sömestr tatil kampı

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası, Sömestr Tatilinde çocuklar için aktivitelerle dolu özel bir kamp programı hazırladı. Kamp, 25 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek..

Son dakika! Cumhurbaşkanı açıkladı: Okullar tatil edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Bayram tatili 9 güne çıktı! Fiyatlar yüzde 94 arttı; tatil süreleri kısaldı

Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak tatil süreleri azalırken, tatilseverlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında bu yıl da Antalya ve Muğla geliyor. İşte detaylar...

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

15 Mayıs 2023 tatil mi? 15 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi?

15 Mayıs tatil olacak mı olmayacak mı sorusu seçimlere az bir zaman kala vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

İksir sömestr tatil kampı Haberi

İksir sömestr tatil kampı

25 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek sömestr kampında; binicilikten rehberle doğa ve tarih gezilerine,  atölyede yapılan sanatsal çalışmalardan eğlenceli oyun ve spor aktivitelerine kadar özel programlarla, bir yandan öğrenirken, diğer yandan eğlencenin olacağı dopdolu bir sömestr tatili çocukları bekliyor.  

Kamp süresince çocuklar, binicilik sporunu ve atları yakından tanıyarak yeni bir dünya keşfedecektir. Ardından, resim, fotoğraf çekimi, atölyede sanatsal çalışmalar, rehberli doğa ve tarih gezileri, hediklerle karda yürüyüş, snow tube yarışları, voleybol, basketbol gibi toplu halde yapılan sporlar ile film saatleri, tabu ve monopoly gibi oyunlar yer alıyor.

Diğer önemli bir konu da, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde, Daday’ın doğal ürünleri ile yapılan lezzetli menüler, çocuklarınız sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlayacaktır.

Kamp programı; 9 gece 10 gün tam pansiyon...