02 / 05 / 2024

İLBANK hizmetleri

İLBANK hizmetleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu olan İller Bankası A.Ş.nin (İLBANK) verdiği hizmetlerin yerel yönetimlerin tamamına yakın bir bölümü tarafından olumlu karşılandığı ortaya çıktı...

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gökgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hasan Ekmen, Bedrettin Anıl tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Waterland Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Waterland Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Sarı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedekli ile 20 Şubat'ta 1. Levent Plaza'da kuruldu

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Arif Murat Kökbudak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Köşk Apartmanı'nda kuruldu.

Tuğra Mühendislik Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Mühendislik Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkömeç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Boztepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Sinan Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Feneryolu, Bağdat Caddesi, Tüzün Apartmanı'nda kuruldu.

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Erdem Kaya, Merve Teksaytaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu.

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Emlak komisyonculuğu hizmetleri!

Emlak komisyonculuğu hizmetleri, Emlakçılık mecburi standart tebliğinde sıralanıyor. Burada yer alan bilgilere göre emlak hizmetlerinin, Emlak Meslek Odalarınca belirlenmiş ücret tarifesine veya teamül ücrete göre verilmesi gerekiyor...

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Beşir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Macar Kardeşler Caddesi'nde kuruldu.

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Hakan Balçık, Hakan Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

İLBANK hizmetleri Haberi

İLBANK hizmetleri

Yerel yönetimlerin İlbank’tan beklentilerinin öğrenilmesi ve Banka faaliyetlerinin yerel yönetimler tarafından nasıl karşılandığının ortaya konulması için yapılan anket sonucuna göre Bankanın çalışmalarından memnuniyet oranı %94 olarak gerçekleşti.


Başta Bankanın sağladığı kredi faiz oranları ile danışmanlık, kontrollük ve teknik hizmetlerden belediyelerin beklentilerinin karşılanma oranları olmak üzere 14 farklı soru ile yerel yönetimlerin İller Bankasından sağladığı hizmetleri değerlendirmesi sağlandı.


Elde edilen verilerin gelecekte yapacakları çalışmalara ışık tutacağını kaydeden Banka Genel Müdür V. Tuncay Karaman, “Paydaşımız ve müşterilerimiz olan yerel yönetimlerimizin verdiğimiz hizmetlerden memnun kalmaları bizleri mutlu etmiştir. Kurumumuza yönelik bu olumlu algının sürdürülmesi için elimizden geleni yaparken ayrıca düşük memnuniyet sağladığımız küçük bir oranı da dikkate alarak çalışmalarımızı bir kat daha artıracağımızı ifade etmek isterim.” dedi.


Karaman, özellikle belediyelere verilen harita, imar planı, altyapı...