26 / 05 / 2024

İlçe Tapu Müdürü Ramazan Adak

İlçe Tapu Müdürü Ramazan Adak

Hilvan ilçesinde, toplulaştırma çalışmalarında yaşanan sorunlarla ilgili Hilvan Kaymakamlığı Koordinesinde, Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay Başkanlığında gerçekleştirildi.

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Yaşlılık aylığı için işten ayrılmak şart mıdır?

Yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak gerekir mi? Yaşlılık aylığı için işi bırakmak şart mıdır? İşte detaylar!

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor! Ukrayna'dan korkutan uydu görüntüleri

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna'da yaşanan tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor. Maxar'ın yayınladığı uydu görüntülerinde tarlaların boşluğuna dikkat çekilirken, korkutan bir rapor da yayınladı. 

Böyle devam derse diye söze girdi! Garanti Bankası Genel Müdürü kötü haberi verdi

Enflasyon rakamları büyüdükçe bankacılık sektörü küçülüyor. Garanti BBVA Genel Müdürü enflasyona dair konuştu. İşte detaylar…

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

İlçe Tapu Müdürü Ramazan Adak Haberi

İlçe Tapu Müdürü Ramazan Adak

Toplulaştırma çalışmaları konferansına, İlçe Tapu Müdürü Ramazan Adak, İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar, arazi toplulaştırma ile ilgili firmada yetkili mühendisler ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplulaştırma çalışmalarının, İlçe genelinde dört yıldır devam ettiğini, ancak şikayet ve bir takım tespitlerin ortaya çıktığını belirten Kaymakam Özay, “Bunun için konuyu detaylarıyla istişare etmek, eksikleri, talepleri görmek ve yürütülen proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek için toplantıyı düzenledik” dedi.

Toplantının temel amacının genel sorunları tespit etmek ve çözmek için çaba harcamak olduğunu belirten Özay, daha sonra firma yetkileri ve mahalle muhtarlarını dinledi.

En büyük sıkıntılarının ise sürekli bu bölgeye verilen mühendislerin değişmesi olarak belirten mahalle muhtarları, kendilerine bilgilendirme veya tebligat yapılmadığını, arazilerindeki yolun nerden geçtiğini, sadece kağıt üzerinden gösterdiklerini belirtti. Toplulaştırma ile ilgili firma yetkili mühendisler...