04 / 05 / 2024

Ilgaz Dağı turizm projeleri

Ilgaz Dağı turizm projeleri

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Yıdıztepe'de sezon hazırlıklarını tamamlayan işletmecileri yağışın beklenenden erken başlaması sevindirdi.

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Akarsu tarafından kuruldu.

Seyhan İzolasyon İnşaat Emlak Mobilya Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhan İzolasyon İnşaat Emlak Mobilya Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevzat Soydan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ceyhun Atakan, Ceyhun Çalışkan ve Cem Atakan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kazım Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Saedd Saaad A Alkaltham, Emad Jamad ve İskender Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Egesen Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egesen Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevzat Özel ve Çerkez Özel ortaklığında 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Gökhan Akyüz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sönmez ve Yusuf Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükbakkalköy'de 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yağcı imzasıyla kuruldu.

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Ilgaz Dağı turizm projeleri Haberi

Ilgaz Dağı turizm projeleri

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. 


Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Yıdıztepe'de sezon hazırlıklarını tamamlayan işletmecileri yağışın beklenenden erken başlaması sevindirdi.


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam başlayan kar yağışının devam ettiğini söyledi.


Geçen yıl ciddi kuraklık yaşandığını ifade eden Yarım, "Geçen yıl gülmeyen yüzler, erken gelen karla inşallah bu yıl gülecek. Bütün işletmeler, erken gelen kar yağışını sevinçle karşıladı. Yağışın devam etmesi durumunda, kayak sezonu bölgede planlananın aksine 15 Aralık'tan daha erken başlayabilir" şeklinde konuştu.


Yarım, bölgenin Ankara'ya 2, İstanbul'a 3,5 saat uzaklıkta olduğunu belirterek, tatilcileri kayak merkezine davet...