04 / 05 / 2024

ılgaz dağı turizm

ılgaz dağı turizm

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Mevkii'nde yapılacak olan yeni tesisin yüzde 95'i tamamlanmış durumda. Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Ilgaz Dağı'nda yapılan tesis özel idare tarafından yaptırılıyor.

Ilgaz Dağı'ndaki oteller tatil dolayısıyla tam kapasite hizmet veriyor!

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla tam kapasiteyle hizmet veriyor. Çankın Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, sömestir tatilinin başlamasıyla Ilgaz'da hareketlilik yaşandığını söyledi.

Ilgaz Dağı'nda sömestir hareketliliği!

Batı Karadeniz'de, Çankırı-Kastamonu sınırları içinde yer alan ve kar kalınlığının bir metreye ulaştığı Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'ni tercih eden vatandaşlar, kızağa binerek kayak ve snowboard yapıp tatilin keyfini çıkartıyor.

Ilgaz Dağı, cazibe merkezi haline geldi!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, Ilgaz Dağı'nın son 3 yılın en verimli sezonunu geçirdiğini söyledi. Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin eşsiz güzelliğiyle kayak severlerin ilgisini çektiğini anlattı.

Ilgaz Dağı'na turistlerden yoğun ilgi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden İlgaz Dağı, hafta sonunda tatilcilerden yoğun ilgi gördü. Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı imdat Yarım, İlgaz Dağı'nın Doruk mevkisinde geçen hafta yağan karın sevinçle karşılandığını söyledi.

Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığı turizmcileri sevindirdi!

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Yıdıztepe'de sezon hazırlıklarını tamamlayan işletmecileri yağışın beklenenden erken başlaması sevindirdi.

Kastamonu Ilgaz Dağı'nda kayak sezonu başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Kastamonu'daki Ilgaz Dağı'nda 2012-2013 kayak sezonu açıldı.

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kazım Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Saedd Saaad A Alkaltham, Emad Jamad ve İskender Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Egesen Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egesen Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevzat Özel ve Çerkez Özel ortaklığında 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Gökhan Akyüz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sönmez ve Yusuf Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükbakkalköy'de 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yağcı imzasıyla kuruldu.

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Selim Sümeli imzasıyla kuruldu.

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Dursun Donbalaoğlu imzasıyla kuruldu.

Albayraklar Taahhüt İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Taahhüt İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Albayraklar kuruldu.

ılgaz dağı turizm Haberi

ılgaz dağı turizm

Ilgaz Dağı; Yıldıztepe Mevkii'nde özel idare tarafından yaptırılan yeni tesisine kavuşuyor. Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Ilgaz Dağı'nda hayata geçirilen tesis yüzde 95 oranında tamamlandı. 


Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm, Koruma ve Gelişim Bölgesi'nde yer alan tesis; 5 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. 


Güvenlik ve sağlık birimlerinin de görev yapacağı şekilde tasarlanan tesiste yemekhanesi, hamamı, saunası, çok amaçlı salonu, 2 adet mutfağı, mutfakta yemek asansörü ve soğuk hava deposu bulunuyor. 


5'i suit oda olmak üzere 28 odası bulunan tesisin 4 tarafında koridorları görecek şekilde kamera sistemi yer alıyor. Odalar dahil olmak üzere sprink sistemi bulunuyor. 


Kübra...