03 / 05 / 2024

Ilgaz Dağı yatırım planı

Ilgaz Dağı yatırım planı

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

1 trilyon dolarlık ABD’li çip devi Avrupa'da yatırıma hazırlanıyor!

Yapay zeka rallisiyle birlikte 1 trilyon dolarlık değere ulaşan şirketler kulübüne katılan Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia Avrupa'da yatırım planlıyor.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

Aylık kira kazancı dikkat çekiyor! Yatırımın yeni adı!

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

Koreli inşaat şirketi Halla Group Türkiye'ye yatırım yapacak! 

Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, yakın dönemde Türkiye'de lojistik, inşaat gibi alanlarda da yatırım yapmayı planlıyor. 

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Dağyatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağyatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yulıara Kubatayeva tarafından kuruldu.

YHT’ye yatırım dopingi!

TCDD 2019’da yatırım bütçesinin yüzde 56’sını yüksek hızlı trene ayıracak. Demiryoluna bu yıl 7.5 milyarlık yatırım gerçekleştirecek.

Kar Group 2019'da üç yatırım daha yapacak!

Kar Group, 2019 yılında üç yeni yatırımı daha hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, inşaat sektörün önde gelen firmalarının A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarına yanıt verdi...

Ilgaz Dağı yatırım planı Haberi

Ilgaz Dağı yatırım planı

Hizmete bu yıl giren Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nin hizmet kalitesinin, yeni yatırımlarla artırılması amaçlanıyor. 

Açılışı 12 Ocak tarihinde gerçekleşen ve Batı Karadeniz'in 6 kilometre ile en uzun pistine sahip kayak merkezine yaz döneminde yeni yatırımlar yapılması amaçlanıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kayak merkezinde incelemeler gerçekleşen Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını anlattı. Tesislerin bulunduğu bölgenin alt kısmına otel inşa edileceğini söyleyen Karahasan, "Yapılacak otel ile kayak tesislerimizin bağlantısını sağlayacak yol güzergahında inceleme yaparak, güzergahı belirledik. İkinci olarak, yeni kafeterya binasının yerinin kesin tespiti yapılarak kazı çalışmalarına başlangıç verildi." dedi.

Pistin bazı bölümlerinin rüzgar aldığından bahseden Karahasan, "Kayak pistimizde bulunan ve kışın rüzgarda kapalı kalan orta istasyon binası ve...