17 / 05 / 2024

Ilgaz Tüneli adı

Ilgaz Tüneli adı

Başbakan Yıldırım'ın "Yaptığımız temelini attığımız tünel bize sığınak oldu" dediğ Ilgaz Tüneli'nin adı değişiyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tünelin sene sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti.

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Türkiye mega projelerde geri adım atmadı!

Türkiye büyük saldırılara maruz kaldığı 2016'da dev projeleri hayata geçirdi. Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü ile Ilgaz Tüneli açıldı. Yeni Havalimanı inşaatı sürerken, Kanal İstanbul ihalesi için geri sayım başladı.

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli bugün açılıyor!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" bugün hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli yarın açılıyor!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı’na inşa edilen tünel yarın açılıyor. Bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerin İç Anadolu’dan Batı Karadeniz’e kolay ve hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Ilgaz tüneli'nde geri sayım başladı!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" 26 Aralık'ta hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli 26 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Aralık Pazartesi günü Ilgaz Tüneli'nin açılışının yapılacağını belirterek, "Yine Türkiye'nin büyük bir eserini açacağız. 130 yıllık hayal gerçek oluyor. Ilgaz tünelleri hizmete giriyor. İki tünel, her birinin boyu 6,5 kilometre. " dedi.

Abdülhamid Osmanoğlu: Avrasya tüneli dedemin adı olsun!

II. Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor" dedi.

Avrasya Tüneli'nin adı belli oluyor!

İstanbul Boğazı'nın altına inşa edilen, hem tekerlekli araçların hem de metronun geçişine olanak sağlayan ‘Tüp Geçiş Projesi' 20 Aralık'ta açılacak. Avrasya Tüneli projesinin ismi için başlatılan anket sona erdi.

Avrasya Tüneli projesinde son 10 gün!

İstanbul’da Asya ile Avrupa kıtalarını tüp geçitle birbirine bağlayacak olan Avrasya Tüneli 20 Aralık’ta açılacak. Dünyanın en iyi mühendislik eserleri arasında gösterilen projenin adı ise bugün sona erecek halk anketiyle belirlenecek.

Avrasya Tüneli'nin ismi Sultan 2. Abdülhamid olmalı!

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Uslu, İstanbul Boğazı altında inşa edilen ve kamuoyunda "Avrasya Tüneli" olarak bilinen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesine, Sultan 2. Abdülhamid'in adının verilmesinin milli vefanın bir simgesi olacağını ifade etti.

Ilgaz Tüneli adı Haberi

Ilgaz Tüneli adı

Başbakan Binali Yıldırım'ın, 15 Temmuz'da darbe girişiminin başladığı saatlerde Kastamonu'ya geçerken bir süre gizlendiği Ilgaz Tüneli'nin adı Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli olacak. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tünelin sene sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti.

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Çankırı'ya gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ilk olarak Çankırı Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik önünde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Bakan Arslan, valilik şeref defterini imzaladı.


Çankırı Valisi Mesut Köse'den kentteki çalışmalarla ilgili brifing alan Arslan, burada çeşitli açıklamalarda bulundu.


TÜNELİN ADI ILGAZ 15 TEMMUZ İSTİKLAL TÜNELİ OLACAK


Başbakan Binali Yıldırım'ın 15 Temmuz'da darbe girişiminin başladığı saatlerde Kastamonu'ya geçerken güvenli bölge olarak gizlendiği Ilgaz Tüneli'nin adının Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli yapacaklarını anlatan Bakan Arslan, "Ilgaz Tüneli çok önemsediğimiz...