30 / 04 / 2024

Ilgın Belediyesi ruhsar toplantısı

Ilgın Belediyesi ruhsar toplantısı

Ilgın Belediyesi'nde imar ve ruhsatlarla ilgili sorunlar görüşüldü. Belediye Başkanı Karahan, alt yapının tamamlanmasıyla çok sayıda inşaat ve konutun yapılmaya başlandığını söyledi.

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Ilgın'ın imar planı askı süreci devam ediyor!

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Belediyesi tarafından revize edilerek hazırlanan 1/1000 ölçekli taslak imar planının bir aylık askı sürecinin devam edeceğini açıkladı. 

We Bulvar Çarşı'da yüzde 30 ön talep toplandı!

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

We Haliç'te We Ilgın Finans modeli ödeme!

We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede uygulanan We Ilgın Finans modeli ödeme planına göre 48 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

We Haliç'te satışlar 10 günde yüzde 40'a ulaştı!

Ilgın İnşaat ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile inşa edilen WE Haliç'te satış rakamları 10 günde yüzde 40’a ulaştı..

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017!

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

We Haliç'in yüzde 25'ine rezervasyon alındı!

Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi  iş birliğiyle sektöre kazandırdığı We Haliç projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı.

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat!

Toplam 1.157 daire ve 27 ticari birimden meydana gelen We Haliç Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. İşte Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi...

WE Haliç'in lansmanı 10 Ekim'de!

Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi WE Haliç'i 10 Ekim'de basına tanıtacak.

Ilgın Belediyesi ruhsar toplantısı Haberi

Ilgın Belediyesi ruhsar toplantısı

Ilgın Belediyesi, imar ve ruhsatlarla ilgili sorunların ele alındığı toplantı düzenledi.


Belediyeye ait Sahib Ata Termal Otel’in toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, ilçedeki alt yapının tamamlanmasıyla çok sayıda inşaat ve konutun yapılmaya başlandığını belirtti.


Herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesiyle vatandaşın daha kolay ve daha hızlı hizmet alacağını dile getiren Başkan Karahan, şunları kaydetti:


"Kaplıca diyarı ilçemiz gün geçtikçe gelişiyor ve büyüyor. İlçemizde gerek müteahhitler gerekse arsa sahiplerinden imar durumu ile ilgili istekler olmaktadır. Son yıllarda hızlı bir ilerleme kaydeden ilçemizin imarını planlarken, ilçe ihtiyaçlarına cevap verecek bir imar planı olmasını istiyoruz. Bu yüzden ilçemizde planlama anlamında herkesin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Tüm fikirleri önemsiyoruz. Tüm görüşler hakkında da bir fizibilite çalışması...