27 / 04 / 2024

ılgın kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

ılgın kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Ilgın Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile yürütülen 'Behlülbey Mahallesi Ketsel Dönüşüm Projesi' çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Saygı tarafından kuruldu.

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Ilgınköy Merası, belediye meclisi kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. 650 bin metrekarelik bu alana TOKİ tarafından 3 bin 750 konut yapılması için çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Antalya'da bireysel kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya ekonomisi hakkında açıklamalarda bulunurken, son günlerde Antalya'nın çılgın projesi olarak gösterilen Boğaçayı Projesi'ne gönderme yaparak, Antalya'nın çılgın projesinin "kentsel dönüşüm" olması gerektiğini vurguladı.

Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm için bekliyor!

İÇ ideniz, yat limanları, otel ve AVM dolu çılgın projelerin konusu olan Seyhan nehri kenarında bulunan Sinanpaşa mahallesi için yıllardır kentsel dönüşüm belirsizliğinin içerisinde boğuşuyor.

Ilgın'da kentsel dönüşüm başladı!

Ilgın'da kentsel dönüşüm başladı. Ilgın'da 876 konutun yapımına başlandı Ilgın Belediyesi öncülüğünde ilçenin Behlülbey Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesine alınan 876 adet konutun yapımına başlandı.

Konya Ilgın'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı!

Ilgın'da Beylülbey Mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamındaki evlerin tamama yakını boşaltıldı. Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Oral, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm projesi için yaklaşık iki yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ilgın'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı!

Ilgın'da Beylülbey Mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamındaki evlerin tamama yakını boşaltıldı. Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Oral, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm projesi için yaklaşık iki yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ülgür Gökhan kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde izledi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi koordinesi ile gerçekleştirilen, Çanakkale 54 Evlerin bulunduğu alanda kentsel dönüşüm projesi çalışmaları nı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı...

Kentsel dönüşüm hakkı 5 yıl süreyle kısıtlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, bazı kesimlerin kentsel dönüşüm yoluyla rant peşinde olduğunu belirterek, vatandaşın kentsel dönüşüm hakkını 5 yıl süreyle kısıtlamak için çalışma başlattıklarını açıkladı

Ukra İnşaat, Fikirtepe'nin kentsel dönüşümüne talip!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul geneli için planladığı kentsel dönüşüm modelinin pilot uygulaması Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne, son dönemde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Ukra İnşaat da talip oldu

Karaman'da kentsel dönüşüm için saha çalışmaları başlıyor!

Kentsel dönüşüm saha çalışmaları hizmeti alınacak - Karaman Belediyesi Kentsel Dönüşüm Saha Çalışmaları Ve Yenileme Projesi hizmeti alacak. İhale, 28 Kasımda açık ihale usulü ile yapılacak

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Sultanbeyli'de başlıyor!

Başbakan Erdoğan'ın seçimlerde sözünü verdiği tapuda 103 kişi üzerine kayıtlı İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinin tapu sorunu çözülüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sultanbeyli ilçesinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek

ılgın kentsel dönüşüm çalışmaları son durum Haberi

ılgın kentsel dönüşüm çalışmaları son durum


 Ilgın Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yürütülen 'Behlülbey Mahallesi Ketsel Dönüşüm Projesi' çalışmaları devam ediyor. TOKİ tarafından yapım ihalesi tamamlanan kentsel dönüşüm projesinin ihale bedeli 82 milyon lira olarak belirlendi



Anadolu...