20 / 05 / 2024

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Saygı tarafından kuruldu.

Serra Kentsel Dönüşüm Ve Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serra Kentsel Dönüşüm Ve Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Toran ve Kemal Tunaboylu ortaklığında kuruldu.

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Saygı tarafından kuruldu.

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Dk Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Güray Demir tarafından kuruldu. 

Gran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Paçal tarafından kuruldu. 

Dolin Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolin Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köse tarafından kuruldu. 

Plt Ay İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt Ay İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akdeniz ve Yücel Palut ortaklığında kuruldu. 

Pouyan Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pouyan Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Pouyan Ardashırı ve Sahar Falsafıan ortaklığında kuruldu. 

Adelcon Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adelcon Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şahin tarafından kuruldu. 

Opı Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opı Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Medih Ozan Egemen tarafından kuruldu. 

Giza Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Giza Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tütünce tarafından kuruldu.

Ereke Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ereke Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Ereke tarafından kuruldu.

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Akbarı tarafından kuruldu.

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Saygı tarafından kuruldu.

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...