07 / 05 / 2024

İlhan Kurt kimdir

İlhan Kurt kimdir

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, emlakçılık sektörünün kurallarını yeniden belirleyecek kanunun yasalaşmasıyla sektörde çıtanın yükseleceğini belirtti.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Ali Kurt kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Ali Kurt oldu. Peki Ali Kurt kimdir? Ali Kurt daha önce hangi işlerde görev aldı?

İlhan Ocaklı kimdir?

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İlhan Kurt: Emlakçılar için yeni dönem başlıyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Çorlu'da bir toplantı yaparak yapılacak yasal düzenlemelerle ilgili Başkan İlhan Kurt'tan bilgiler aldılar. Başkan Kurt bundan böyle tek isim altında Emlak Danışmanı adıyla anılacaklarını belirtti.

İlhan Kurt: Emlak sektöründe çıta yükselecek!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, emlakçılık sektörünün kurallarını yeniden belirleyecek kanunun yasalaşmasıyla sektörde çıtanın yükseleceğini belirtti.

İlhan Tohumcu kimdir?

Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı İlhan Tohumcu kimdir? İlhan Tohumcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlhan Tohumcu, ne zamandan beri, Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı?

İlhan Bulut kimdir?

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirildi. Peki, İlhan Bulut kimdir? Hangi işlerde görev aldı?

Abdurrahman Kurt kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Oğuzhan Kurt kimdir?

Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt kimdir? Oğuzhan Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oğuzhan Kurt, ne zamandan beri Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İlhan Kurt kimdir Haberi

İlhan Kurt kimdir

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanlığı görevinde de bulunan Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, emlakçılık mesleğinde kuralların yeniden belirleneceği kanun teklifinin TBMM gündeminde ele alınmayı beklediğini ifade etti.


Hazırlanan metnin kanunlaşması halinde emlakçılık mesleğinin kökten değişeceğini belirten Kurt, "Mecliste görüşülmesi 15 Temmuz olaylarının ardından biraz aksadı. Bu tasarı yasalaştığı takdirde emlakçılığın çıtası yükselecek, daha saygın bir iş haline gelecek. Bunun yanında vatandaş da emlakçıya, hakları korunmuş olarak gidecek. Emlakçı da taşın altına elini koyacağı, herhangi bir vatandaşı zarara uğrattığında bunun cezasını ödeyeceği için çok daha dikkatli olmak mecburiyetinde olacak" dedi.




Kırklareli...