02 / 05 / 2024

Ilıca TOKİ iş yeri teslimi

Ilıca TOKİ iş yeri teslimi

Ilıca'da yapım çalışmaları devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76'sı hak sahiplerine teslim edildi.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Celal Zaim Çil kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Son dakika! İstanbul'da dolar ve Euro fiyatları ilçeden ilçeye değişiyor! 

Farklı ilçelerde yer alan döviz bürolarında euro ve doların, alış ile satış fiyatlarını arasındaki fiyat değişimleri dikkatleri çekti. Aynı ilçelerde yer alan döviz bürolarında da farklılıklar yaşanıyor...

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

TOKİ 19-24 Ocak kura takvimi günü gününe açıklandı! İşte peş peşe çekilecek il il 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ 19-24 Ocak kura takvimi günü gününe açıklandı! İşte peş peşe çekilecek il il 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

TOKİ sosyal konut projesi kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ 12-19 Aralık il il kura takvimini açıkladı! Çekilişler hemen peş peşe yapılacak! İşte il il TOKİ kura takvimi...

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin 12-19 Aralık kura çekiliş takvimi açıklandı. Peki, 12-19 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde yapılacak? TOKİ il il kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek? İşte 12-19 Aralık peş peşe kura çekilişleri il il tam liste...

Ilıca TOKİ iş yeri teslimi Haberi

Ilıca TOKİ iş yeri teslimi

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kültür Merkezi'nde Erzurum 4'üncü Noterliği tarafından yapılan kura çekimi ile hak sahipleri dükkanlarına kavuştu. Malatya Güncel'de yer alan habere göre kurada 22 adet 40 metrekare, 15 adet 50 metrekare, 35 adet 60 metrekare, 2 adet 100 metrekare ve 2 adet 120 metrekare alana sahip iş yeri için çekiliş yapıldı. 

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte Ilıca'nın çehresini ve aynı zamanda kaderini de değiştirecek önemli bir kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirerek tamamladıklarını ifade etti. Dükkanların satışında bölge esnafını korumak amacıyla yalnızca bu bölgede ticari faaliyetlerini sürdüren esnafa öncelik tanıdıklarını anlatan Başkan Orhan, bu kararın alınmasında ilçede yaşayan kanaat önderleriyle birlikte oluşturdukları istişare kültürünün ve TOKİ yetkililerinin olumlu yaklaşımının etkili olduğunu...