19 / 05 / 2024

İliman Yapı adres 

İliman Yapı adres 

İliman Yapı Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin İliman tarafından kuruldu.

İliman Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İliman Yapı Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin İliman tarafından kuruldu.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Sanayicilerden Kanal İstanbul talebi!

Sanayi sektöründe faaliyet gösteren çalışanlar Kanal İstanbul Projesi dahilinde Sazlıbosna Barajı’na gümrüklü cep liman yapılmasını talep etti. 

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Kanal İstanbul’a stratejik vizyon!

Türkiye, Kanal İstanbul ile birlikte daha stratejik bir lojistik üssü haline gelecek. Kanal İstanbul'un önemli bir parçası olan, Küçükçekmece'deki konteyner limanı yapıldığında şehir küresel yük taşımacılığının merkezi haline gelecek...

Müberra Eresin: Galataport'un bitmesini bekliyoruz!

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, "Galataport'un bitmesini ve Yenikapı'da liman yapılmasını bekliyoruz. Bunlar olduktan sonra Türkiye turizmi sıçrama yapacak" dedi...

Silivri’ye 450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacak!

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Silivri'de yaptığı konuşmada "450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacağını müjdeledi.

Yenikapı’ya yeni liman yapılıyor!

Milliyet köşe yazarlarından Güngör Uras, bugünkü yazısında Yenikapı'ya yapılacak yeni limanı yazdı..

Yenikapı'ya kruvaziyer limanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yenikapı'da 6 geminin yanaşabileceği bir kruvaziyer limanı yapacaklarını ifade etti...

Kanal İstanbul’a 2060 teknelik marina!

Çılgın proje Kanal İstanbul kapsamında, deniz turizminden elde edilen gelirin artırılması için 2 yat limanı yapılması planlanıyor.

İstanbul'a yeni kruvaziyer yat limanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 3. Turizm Şurası'na katıldı ve toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. 

İliman Yapı adres  Haberi

İliman Yapı adres 

İliman Yapı Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin İliman tarafından kuruldu.

İliman Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her...