21 / 05 / 2024

İlimtepe Sarıçam fiyatları

İlimtepe Sarıçam fiyatları

Yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak olan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Adana satış ofisi telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi.

İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim!

Teslimlerin Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 13 07 olarak belirlendi.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 100 bin konut 2020 başvuru detayları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 100 bin konut 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Buruk 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam Buruk fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 fiyatları ne kadar? İşte Adana 2020 TOKİ ödeme planı...

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Adana Sarıçam projesinde yer alan 356 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

Reysaş GYO Sarıçam'da 900 bin TL'ye depo yaptırıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde 900 bin TL'ye depo yaptırıyor. 

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Adana Sarıçam'da 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 12 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Adana Sarıçam kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

Reysaş GYO Sarıçam'daki deposunu 6.5 milyon Euro'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 21 bin 356 metrekarelik soğuk hava deposunu 6 milyon 500 bin Euro'ya kiraya verdi. 

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

İlimtepe Sarıçam fiyatları Haberi

İlimtepe Sarıçam fiyatları

İlk etabında 156 adet dairenin yer alan proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Sarıçam İlimtepe projesi yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelmesi planlanıyor.  Projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.


Adana İlimtepe Sarıçam daire seçenekleri

Projede daire tipleri1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Sofulu İlimtepe projesi hangi firma tarafından yükseliyor?

Proje Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükseliyor.


İlimtepe Sarıçam ortak alanları

Yaşam alanları arasında basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı yer alıyor.


İlimtepe Sofulu ne zaman teslim?

Teslimler Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


İlimtepe Sarıçam Rezidans nerede?

Proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor.


Sarıçam İlimtepe Adana ödemeleri

Yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutarı...