18 / 05 / 2024

İlk Adım Mühendislik İnşaat nerede

İlk Adım Mühendislik İnşaat nerede

İlk Adım Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamous, Mohamad Alaghbar, Zıad Taleb ve Abdulazız Alaghbar ortaklığında kuruldu.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Kılam Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kılam Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Malık Rıad Hadj Hamou ve Nadjıba Boutmedjet ortaklığında kuruldu.

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ali Ersan Işık tarafından kuruldu.

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited  Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Ali Adıgüzel tarafından kuruldu.

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıkyö'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kutluakdoğan ve Murat Özülkü ortaklığında kuruldu.

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Alptuğ Giray Erdağı, İsmet Gökşad Erdağı, Mehmet Ali Silgu ve Sercan Akti tarafından kuruldu.

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tırpan tarafından kuruldu.

Optima Global Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Global Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ahmet Gülkılık tarafından kuruldu...

İlk Adım Mühendislik İnşaat nerede Haberi

İlk Adım Mühendislik İnşaat nerede

İlk Adım Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamous, Mohamad Alaghbar, Zıad Taleb ve Abdulazız Alaghbar ortaklığında kuruldu.

İlk Adım Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
INSAAT a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...