30 / 04 / 2024

İlk İşyerim

İlk İşyerim

Tüm Türkiye'nin dilinde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan ucuz sosyal konut projesiyle alakalı TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan önemli açıklamalar geldi. 

Bakan Kurum açıkladı! TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 439 bin 375 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ sosyal konut projesinin ilk gününde başvuru sayısının 507 bin 937 olduğunu açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

TOKİ İlk İşyerim projesi başvuruları ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi bugün açıklandı. İlk Evim ve İlk İşyerim projesi kapsamında 50 bin iş yeri yapılacağı açıklandı. Herkes merakla bu kampanyadan kimlerin yararlanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte İlk İşyerim Projesi detayları…

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

TOKİ Silivri ve Çatalca kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul kuralarında son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kuraları çekildi.

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ İlk İş Yerim kura çekilişi resmen başlıyor! İşte il il ilçe ilçe TOKİ İlk İş Yerim kura takvimi! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle ertelenen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde yeni kura tarihleri ile bu kuraların çekileceği il ve ilçeler açıklandı.

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuraları ertelenmişti. TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ kuraları kaldığı yerden başlıyor! TOKİ İstanbul kuraları ne zaman? TOKİ 9-14 Mart kura listesi!

TOKİ kuraları kaldığı yerden devam ediyor. İlk Evim İlk İş Yerim kuraları yaşanan depremden dolayı bir süreliğine ertelenmişti. TOKİ'den gelen açıklamaya göre kuralar kaldığı yerden devam ediyor. İşte detaylar!

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika! Kuralar ne zaman?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kuraları ile ilgili  bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika!

İlk İşyerim Haberi

İlk İşyerim

Başvuruları ekim ayı sonu itibarıyla bitecek olan sosyal konut projesinde taksit ödemeleri ve arsaların fiyatlarının şehirlere göre değişip değişmeyeceği merak ediliyordu. Canlı yayında sosyal konut projesi ile ilgili sorulara cevap veren TOKİ Başkanı Ömer Bulut, şu ana kadar projeye 7.5 milyon kişinin başvurduğunu söyledi
.
İşte TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"Bu kampanya açıklanmasının hemen ardından Türkiye genelinde büyük bir ilgi gördü. 7,5 milyon civarında bir başvuru yapıldı. İlk gün e-Devlet'teki talebe yetişmekte zorlandık. 
 
TOKİ BAŞKANI'NDAN MÜŞTEREK TAPU ÖNERİSİ!

Vatandaşlarımıza önerim şudur; müşterek parsellere başvurmaları maliyetlerini düşürecek ve kendileri için avantajlı olacaktır. 

İŞ YERİ KAMPANYASI!

İlk iş yeri kampanyasına 33 bin 569 kişi başvurdu.. İş yerini tamamen ayrı olarak ele alalım. İş yeri, konut ve arsa projelerinden farklı.

MÜSTAKİL EV YAPACAK...