08 / 05 / 2024

İlkadım Derebahçe Mahallesi düğün salonu projesi

İlkadım Derebahçe Mahallesi düğün salonu projesi

İlkadım Belediyesi, Derebahçe Mahallesi’ne bin 500 kişilik düğün salonu yapıyor. Derebahçe Mahallesi’nde büyük bir ihtiyaç olarak görülen ve mahalle sakinlerinin talebi ile yerine getirilen düğün salonu bölgede var olan büyük bir boşluğu dolduracak.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 182 ada, 9 parsel ile kısmen kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! E-devlet'ten tek tıkla başvuran 7.500 TL alacak!

Aile Bakanlığı PTT aracılığıyla 7500 TL kış yardımı yapacak. E-devlet, bu sabah dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerinin başvurularını kabul etmeye başladı.

İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ Sosyal konut projesine başvuru yapanların gündeminde İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri yer alıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

Annelere müjde! E-Devlet'ten başvuran 600 TL'yi kapıyor! Hemen siz de bir bakın!

Yeni doğum yapan annelere müjde! E-Devlet'ten başvuran 600 TL'yi kapıyor... Hemen siz de bu detaylara bir bakın...

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Süleyman Aşkın tarafından kuruldu.

İlkadım Derebahçe Mahallesi düğün salonu projesi Haberi

İlkadım Derebahçe Mahallesi düğün salonu projesi

İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Mahallesi’ne bin 500 kişilik düğün salonu yapılıyor.

Derebahçe Mahallesi’nde büyük bir ihtiyaç olarak görülen ve mahalle sakinlerinin talebi ile yerine getirilen düğün salonu bölgede var olan büyük bir boşluğu dolduracak. Konutlaşma oranının artması ile birlikte ihtiyaç haline gelen bölgede İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri’nin içerisinde bin 500 kişilik büyük bir düğün salonu kazandırıyor. Ağustos ayında temeli atılan sosyal tesis ile birlikte Derebahçe Mahallesi birçok sosyal ve kültürel aktivitelerin yapılabileceği bir merkez olacak.

İsteklerini geri çevirmeden çözüme kavuşturan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a mahalle sakinleri adına teşekkür eden Derebahçe Mahalle Muhtarı Sabiha Demirci, “Derebahçe mahallemiz her geçen gün göç alarak hızla büyüyen bir mahalledir. Yeni yerleşim yerlerinin hızla çoğalması vatandaşlarımızın isteklerini peşinde getirmektedir. Halkımızın yoğun...