12 / 05 / 2024

İlkay Gündoğan Stadının inşaatında son durum

İlkay Gündoğan Stadının inşaatında son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir'in Dursunbey ilçesine yapılacak olan stadın yapımına başlandı. İsmi İlkay Gündoğan olacak stadın 500 kişilik olacağı belirtildi.

Galatasaray stadını tepeden gören ve 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyayı salladı!

Seyrantepe'de yer alan RAMS Park olarak bilinen Galatasaray stadının yanı başındaki projede 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyada gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Uzun zamandır beklenen EYT konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yavaş yavaş netleşti. Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

İlkay Gündoğan Stadının inşaatında son durum Haberi

İlkay Gündoğan Stadının inşaatında son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir'in Dursunbey ilçesine yapılacak olan İlkay Gündoğan Stadı'nın yapımına başlandı.Dursunbey'de eski stadın yerinin Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilmesinin ardından, statsız kalan ilçede yeni stadın yapımına başlandı. Hıdırlık bölgesindeki bir alanın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesinin ardından geçtiğimiz ay ihalesi yapılan stat, yapım işini alan firma çalışmalarına başladı.

STAT 500 KİŞİLİK OLACAK

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Dursunbey Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan yetkililerden bilgi aldı. Stadın 2015 Mart ayı sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Dursunbey Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan, stadın ilk etapta 500 kişilik tribüne sahip olacağını söyledi. Stadın Büyük kategorilerdeki statlar ile aynı ebatta olacağını belirten Yusuf Turhan ilk etapta soyunma odaları ve hakem odalarının yapımına başlandığını söyledi. UEFA standartlarında sentetik çim...