03 / 05 / 2024

İlkbahar projesi Evleri İlkbahar Evleri teslim tarihi

İlkbahar projesi Evleri İlkbahar Evleri teslim tarihi

Daire fiyatlarının 184 bin TL’den başlangıç gösterdiği Sur Yapı İlkbahar Evleri’nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.Peki İlkbahar Evleri ne zaman teslim edilecek?

14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi!

İlk etap teslimlerinin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan projede Sur Yapı imzası bulunuyor. İşte 14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi...

Sur Yapı İlkbahar projesi fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar projesi fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen projeden ev alanlara bisiklet hediye ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar, dubleks ve teraslı daireleriyle dikkat çekiyor!

Sur Yapı İlkbahar Projesi dubleks ve geniş teraslı daireleriyle sahiplerini bekliyor. 3. köprü ile beraber Anadolu yakasının hızla gelişen ilçesi Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar, Ataşehir’e 10 dakika mesafede bulunuyor.

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli'de yüzde 15 indirim!

Sur Yapı İlkbahar projesinde lansmana özel yüzde 5 ve tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim sunuluyor. Sur Yapı İlkbahar projesi Kasım 2017'de tamamlanıyor...

İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman?

Lansmana özel yüzde 7 indirimin uygulanan İlkbahar Rezidans Evleri'nde toplam 304 adet konut yer alıyor. Peki İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman?

İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesi!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Rezidans Evleri 'nde lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesi 2017 yılında teslim edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre konut projesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Konut Projesi son başvuru tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlendi. TOKİ Manisa Yunusemre Konut Projesi Evleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarladı.

TOKİ Pamukkale Konut Projesi başvuru!

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1 'e kadar tasarlandı.TOKİ Pamukkale konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi başvuru tarihi!

TOKİ Denizli Konut Projesi Evleri toplam 25 bin daireden meydana geliyor. TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi başvuru tarihi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri!

Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. 25 bin Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri tarafından hayata geçiriliyor.

Sur Yapı İlkbahar projesi ulaşım!

Sur Yapı İlkbahar projesi ulaşım bilgileri kapsamında 3. Köprü Paşaköy gişelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. İlkbahar projesi Sur Yapı imzası taşıyor.

Sur yapı İlkbahar projesi ne zaman teslim edilecek?

250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Sur Yapı İlkbahar Evleri 5 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Sur Yapı İlkbahar projesi ne zaman teslim edilecek?

Sur Yapı İlkbahar ev fiyatları!

5 blok halinde inşa edilen Sur Yapı İlkbahar projesi 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Sur Yapı İlkbahar ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

İlkbahar projesi Evleri İlkbahar Evleri teslim tarihi Haberi

İlkbahar projesi Evleri İlkbahar Evleri teslim tarihi

İlkbahar Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.


İlkbahar Evleri Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor.


250 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen İlk Bahar Evleri ‘nde okuma alanları, hobi bahçeleri, dinlenme alanları, su göletleri ve uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal donatılar mevcut. 


İlkbahar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Sur Yapı İlkbahar projesinde daire fiyatları 184 bin TL’den başlıyor. 

Sur Yapı İlkbahar projesi ulaşım bilgileri kapsamında 3. Köprü Paşaköy gişelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.


Projede yüzde 10 lansman indirimi ve tamamı peşin alımlar ile peşin + banka kredisi ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı yer alıyor.


İlkbahar iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Pınar...