10 / 05 / 2024

İlker Mülayim

İlker Mülayim

Risa Radyatör Genel Müdürü İlker Mülayim, Türkiye'nin verimsiz radyatör kullandığını belirtti. Türkiye’de sadece kısa vadeli maliyet farkını gözeterek saç radyatörlerin kullanıldığını ekledi.

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Koru Global Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Koru Global Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Serkan Cesur tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

May Vinç Mimarlık Ve Turizm  Limited Şirketi kuruldu!

May Vinç Mimarlık Ve Turizm  Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli Mülayim Aydın tarafından kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Ali İliş, Yasemin Algül, Bahadır Akgül, Sevil ve Prota Mühendislik Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gökçe tarafından kuruldu.

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayındır Gülay, Cem Sak, Hakan Atıcı ve Hasan İlker Mutlu ortaklığında kuruldu.

İlker Mülayim Haberi

İlker Mülayim

Özelleştirilmiş verimli radyatörler üreten Risa Radyatör Genel Müdürü İlker Mülayim, Avrupa ve Rusya gibi Türkiye’ye göre soğuk ülkelerin çok yüksek ağırlıkda aliminyum radyatör kullandığını, çok daha verimli olmasına karşılık Türkiye’nin ise sadece kısa vadeli maliyet farkını gözeterek saç radyatörlerin kullanıldığını söyledi. Alüminyumun saç radyatörlere göre üç kat daha fazla ısı transferi gerçekleştirdiğini, aliminyum radyatörün, saç radyatörün yüzde 20’si kadar su kullandığını belirten Mülayim, "Enerji ithal ettiğimizi düşünürsek, yalıtımla sağlanan enerji tasarrufuna yakın bu alanda da tasarruf var. Üstelik, bu radyatörleri kişiselleştimek, daha güzel mekanlar yaratmak mümkün" dedi. 


Kendi geliştirdikleri burç (sıcak suyun ısı kanallarına aktarım parçası) sistemi ile verimli radyatörler ürettikleriin belirten İlker Mülayim, hem istenilen ölçü ve çeşitte üretmeye uygun olması hem de yüksek verimli olması nedeniyle alüminyum radyatörlerin...