16 / 05 / 2024

ilknur denizli kimdir

ilknur denizli kimdir

Konak Tüneli'nin ardından yapımı devam eden Çevreyolu Harmandalı-Koyundere kavşağındaki çalışmaları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 9 km'lik Harmandalı-Koyundere yolunun açılış aşamasına geldiğini söyledi...

İzmir Harmandalı-Koyundere yolu Kasım ayında hizmete girecek!

İzmir Çevreyolu'nun devamını oluşturan ve 35 proje arasında bulunan 9 KM’lik yol üzerinde incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Denizli, projenin söz verildiği gibi Kasım ayı içinde hizmete gireceğini belirtti.

Cumali Atilla kimdir?

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla kimdir? Cumali Atilla bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hayri Ün kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Ün kimdir? Hayri Ün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hayri Ün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hayri Ün..

Şevket Murat Şenel kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Murat Şenel kimdir? Şevket Murat Şenel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevket Murat Şenel, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Mustafa Akçay kimdir?

Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay kimdir? Mustafa Akçay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Akçay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Akçay..

Hüseyin Gürlesin kimdir?

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin kimdir? Hüseyin Gürlesin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Gürlesin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Gürlesin...

İlknur Denizli: Kentsel dönüşüme Kordon’dan başlayın!

İzmir Karabağlar’da muhtarlarla biraraya gelen İlknur Denizli, İzmir’deki kentsel dönüşüm problemine değinerek, “Kentsel dönüşüme nereden başlasak diye soruyorlar. Ben de yıkıma Kordon’dan başlayın diyorum” dedi

İlknur Denizli'den çevreyolu müjdesi!

Konak Tüneli'nin ardından yapımı devam eden Çevreyolu Harmandalı-Koyundere kavşağındaki çalışmaları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 9 km'lik Harmandalı-Koyundere yolunun açılış aşamasına geldiğini söyledi...

Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir?

Şükrü Kocatepe, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Denizli Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? İşte Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe..

Fikret Büyüksoy kimdir?

Çevre Yüksek Mühendisi ve Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy kimdir? Fikret Büyüksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fikret Büyüksoy ne zamandan beri Denizli İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

ilknur denizli kimdir Haberi

ilknur denizli kimdir


AK Parti'nin İzmir'deki 35 projesi içerisinde yer alan Konak Tüneli'nin ardından yapımı devam eden Çevreyolu Harmandalı-Koyundere kavşağındaki çalışmaları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 9 km'lik Harmandalı-Koyundere yolunun açılış aşamasına geldiğini söyledi. Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'ndan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Denizli, "Projeye dahil edilen yan yollar ve bağlantı yolları ile birlikte açılışını yapacağımız yolun uzunluğu 12,6 km. AK Parti olarak yerel yönetimin ulaşım alanındaki ihmal ve eksikliklerini ortadan kaldırmak, İzmirlinin hayatını kolaylaştırmak için 35 projenin ulaşım alanındaki bölümlerine hız verdik. İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın bakanlığı döneminde başlattığı projeler devam ediyor. Ulaştırma bakanımız Lütfi Elvan'ın destekleriyle İzmir'in ulaşım projelerinde kısa zamanda çok yol aldık. Projenin devamında Manisa'nın İzmir'le entegrasyonunu sağlayacak ve ihracat imkanlarını daha verimli...