04 / 05 / 2024

illere göre hava durumu

illere göre hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine girerken, hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak.Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

KGM işçi alımı kura çekimi başladı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Karayolları Genel Müdürlüğü kura çekimi başladı. Başvuruda bulunan kişiler sorgulama ekranını araştırıyor. İşte il il kura sonuç sorgulama ekranı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Deprem toplanma alanları ve riskli binaların illere göre dağılımı mecliste!

Deprem toplanma alanları ve riskli binaların illere göre dağılımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İllere göre kira yardımları devam ediyor!

2020'nin ilk yarısında İstanbul’da bulunan hak sahiplerine 135 milyon 600 bin lira kira yardımı yapıldı. İşte illere göre kira yardımı tutarları...

Yapı stoklarının illere göre dağılımı meclis gündeminde!

Yapı stoklarının illere göre dağılımı TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm diğer illere göre daha önemli!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

İllere göre sit alanları istatistiği!

Sit alanları; Jeolojik devirlerle, tarih öncesi ve tarihi devirlere ait olup, ender bulunmaları nedeniyle korunması gerekli alanlara deniyor. Peki, Türkiye'de hangi ilde kaç sit var? İşte illere göre sit alanları istatistiği..

Sıcak hava inşaatçının yüzünü güldürdü!

KAYİMDER Başkanı Ali Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yazın çalışıp kışın ise işsiz kalan inşaat çalışanlarının yüzünü güldürdü...

İllere göre deprem risk bölgeleri!

Deprem risk bölgeleri; 1. derece, 2. derece, 3. derece, 4. derece deprem bölgeleri ve 5. derece deprem bölgeleri olmak üzere 5'e ayrılıyor. İşte illere göre deprem risk bölgeleri...

Müteahhitler bilanço esasına göre defter tutabilirler!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugün ki köşesinde defter tutan müteahhitler başlıklı yazıyı kaleme aldı. müteahhitlerle taşeronlar, ihtiyari (yani isteğe bağlı olarak) bilanço esasına göre defter tutabilirler...

Işık Gökkaya: Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı!

Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi.

Vahdettin Ertaş: Küresel anlamda 2014'ün 2013'e göre daha iyi geçmesini bekliyoruz!

Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) BaşkanI Vahdettin Ertaş, " Küresel anlamda 2014'ün 2013'e göre daha iyi geçmesini bekliyoruz. Dolayısıyla bize de olumlu yansımasını bekliyoruz " dedi.

Elektrik tüketimi, önceki 15 güne göre yüzde 6,5, doğal gaz tüketimi ise yüzde 18,5 arttı!

Hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle birlikte aralık ayının ilk yarısında elektrik tüketimi, önceki 15 güne göre yüzde 6,5, doğal gaz tüketimi ise yüzde 18,5 arttı.

illere göre hava durumu Haberi

illere göre hava durumu

Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine girerken, hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Türkiye'nin doğu bölgelerinde görülmekte olan yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.


Ancak bugün akşam saatlerinden sonra ülkenin, Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.


Yarın bütün bölgelerin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, iç Anadolu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışlar, Batı Karadeniz'in kıyı kesimi ile Sakarya ve Hatay çevrelerinde kuvvetli ( 21-50 kg/metrekare) olacak.


Bu yağışlı sisteme ilave olarak cumartesi günü Türkiye, Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı ve soğuk bir sistemin etkisine girecek. Hafta sonunda Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz dışında yurdun tamamında yağış bekleniyor.


Yağışların, cumartesi günü Batı...